selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

AVEKKI I –koulutus (16h) 30. - 31.1.2020

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
30.1.2020 - 31.1.2020
Viimeinen ilmoittautumispäivä
23.1.2020

Kuvaus

30.1. ja 31.1.2020 klo 8.30 - 16.00, Opinahjontie 1, 44120 Äänekoski

AVEKKI I -koulutus tarjoaa toimintamallin uhka- ja väkivaltatilanteisiin ja erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa opit haastavissa työtilanteissa tarvittavia ennakoinnin ja viestinnän taitoja. Lisäksi tehdään itsensä suojaamiseen liittyviä harjoitteita.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat oppia asiakastyöhön liittyvien uhkatilanteiden ennaltaehkäisyä sekä niissä toimimisen taitoja (esim. koulujen, palvelukotien, hoitolaitosten, sairaaloiden ja eri virastojen henkilöstö).

Sisältö
Koulutuksen tavoitteena on lisätä työyhteisön turvallisuutta sekä asiakkaiden että työntekijöiden osalta. Koulutuksen avulla pyritään vähentämään työntekijöiden väkivallan uhkaan liittyviä pelkoja ja tukemaan työssä jaksamista ja työhyvinvointia.

AVEKKI on Aggressioon puuttumista Vuorovaikutuksen, Ennaltaehkäisyn, ennakoinnin sekä hallinnan kautta ja toimintatapamalli sisältää Kouluttamista, Kehittämistä sekä yhteiskuntaan Integrointia.

AVEKKI korostaa yhdessä toimimisen tärkeyttä. AVEKKI -toimintamalli tarjoaa yhteisen “kielen” ja tavan toimia hallitusti, kivuttomasti ja asiakasta kunnioittavasti. Mallin keskeisiä arvoja ja periaatteita ovat mm. yksilön ihmisarvon kunnioittaminen, yhteisöllisyys, dialogisuus sekä hoidollisuus ja kivuttomuus. AVEKKI -toimintamalli tarjoaa keinoja eri hoitotoimenpiteiden ja tehtävien suorittamiseen sekä itsensä suojaamiseen.

Toteutus
Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Sisältöjä voidaan painottaa osallistujien toiveiden mukaisesti.

Kouluttaja
Raimo Lappalainen, Fi-turvallisuuskoulutus

Osallistumismaksu: 190e (sis. alv 24%)

Lisätietoja:
Maija Salmelin, asiakkuusvastaava
040 7083 710
maija.salmelin@poke.fi

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta