selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Ennakoivan ajon koulutus (verkkokoulutus), Ammattikuljettajan täydennyspäivä 8.12.2022

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
8.12.2022
Viimeinen ilmoittautumispäivä
15.11.2022

Kuvaus

8.12.2022 klo 8.00 - 15.00
POKE Työelämäpalvelut, Piilolantie 17, 44100 Äänekoski

Huom!
Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi ja syntymäaikasi henkilö- tai ajokortin avulla koulutuksen alussa. Henkilötunnuksen loppuosaa Sinun ei tarvitse näyttää. (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti).

Tarvitset nettiyhteyden ja tietokoneen tai mobiilipuhelimen, jossa mikrofoni ja kuulokkeet. Varaa laturi tietokoneeseen tai puhelimeen päivän ajaksi. Saat tarkemmat ohjeet antamasi sähköpostiosoitteen kautta.
Varaa aikaa noin varttitunti ennen koulutusta koulutusohjelman lataamiseen ja asentamiseen tietokoneelle tai kännykkään/tabletille. Voit myös ladata ohjelman laitteellesi valmiiksi jo aiemmin, kun olet saanut vahvistuksen valinnasta ja liittymisestä kouluttajalta antamasi sähköpostiosoitteen kautta. Täytä henkilötietosi selkeästi.
Mainitse haun yhteydessä, minkä ajokorttiluokan omistat.

Kyseessä on kuljetusalan täydennyskoulutus, josta mahdollisuus rekisteröidä ammattipätevyysdirektiivin jatkokoulutuspäiviä.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on, että kuljettajat tiedostavat ennakoivan, taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan merkityksen, sekä ymmärtävät oman toiminnan ja asenteen vaikutuksen liikenneturvallisuuteen sekä taloudelliseen ajamiseen. Uuden ajoneuvotekniikan vaikutus liikenneturvallisuuteen ja sen oikea käyttäminen. Uudet säädökset liittyen kuormaamiseen ja kuorman varmistamiseen ja niiden vaikutus ennakoivaan ajoon ja taloudelliseen ajotapaan.

Sisältö:

· tuntea hallintalaitteiden tekniset ominaisuudet ja toiminta ajoneuvon hallitsemiseksi, kulumisen minimoimiseksi ja toimintahäiriöiden ennaltaehkäisemiseksi
· osata optimoida polttoaineen käyttö
· osata kuormittaa ajoneuvo turvallisuussääntöjen ja ajoneuvon tarkoituksen mukaisen käytön mukaisesti
· tiedostaa liikenteeseen – ja työtapaturmiin liittyvät riskit
· osata käyttäytyä yrityksen imagoa tukevalla tavalla

Hinta:
124 € (+ alv. 24 %)
Trafi-merkinnästä sekä rekisteröinnistä veloitamme 17 € / koulutuspäivä (alv 0%) + 9 € toimistokuluja (+ alv 24%). T=Trafi

Lisätietoja antaa:
Rauno Viiru 040-742 6563 rauno.viiru@poke.fi

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta