selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Ensiapukoulutus EA1 20.11.2020 (verkko- ja lähiopetus)

järjestämispaikkakunta
Uurainen
opiskelun ajankohta
20.11.2020
Viimeinen ilmoittautumispäivä
13.11.2020

Kuvaus

EA1 (16h) klo 8-16 Kunnantalo, Uurainen

Huom!
Koulutuksen alussa tulee Sinun todistaa henkilöllisyytesi. (henkilökortti tai ajokortti).
Ammattikuljettajan täydennyskoulutuksissa tulee Sinun todistaa ja
esittää henkilöllisyytesi ajokorttia esittämällä.

Kurssi toteutetaan kaksivaiheisena. Ensiavun aiheiden teoria käydään läpi verkossa itsenäisesti opiskellen ja käytännön harjoitukset lähikoulutuksessa. Ensimmäinen osa koostuu verkkokoulutuksesta. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saa oikeuden osallistua lähikoulutukseen. Hyväksytty ensiapukoulutussuoritus edellyttää sekä verkko- että lähikoulutuksen suorittamista 60 päivän aikana. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta hätäensiapua vaativissa tilanteissa sekä arjen pienemmissä tapaturmissa. Ensiapukurssi EA 1® –todistus on voimassa 3 vuotta. Ilmoittauduttuaan yhdistelmäkoulutukseen kurssilainen saa sähköpostiinsa verkkokurssin suorittamiseen tarvittavan koodin. Verkkokurssilla käsitellään hätäensiavun teoreettiset tiedot ja sen voi suorittaa oman aikataulunsa mukaisesti myös osissa. Lähikoulutusosuus sisältää käytännön harjoitukset. Kurssin suorittaminen hyväksytysti edellyttää verkkokoulutuksen lisäksi lähikoulutusosuuden suorittamista. Lähikoulutusjaksolle tulee ottaa mukaan todistus suoritetusta verkkokoulutuksesta.

Koulutuksen tavoite:

Ensiavun peruskurssi (EA1) opetellaan käytännön perustiedot ja taidot, jota jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Ensiapukurssi antaa hyvät valmiudet ja osaamisen auttaa hätätilanteissa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.

Kahden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla on tavoitteena saada henkilökohtainen ensiapukortti, joka on voimassa kolme vuotta. Myös oikeanaikaisella päivityksellä on mahdollisuus päivittää EA1-kortti (kortin voimassaoloaikana).

Ensiapukurssi on virallinen SPR:n auditoima ensiapukurssi (sisältö ja kouluttajat)
Koulutus on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Koulutuksen kohderyhmä:
Yhteisellä työpaikalla työskentelevät työntekijät.
Koulutus sopii työturvallisuuden perusosaamista tarvitseville, alaa vaihtaville tai ensiapuosaamista tarvitseville- tai kortinpäivityksestä kiinnostuville henkilöille.
Kuljetusalalla olevat henkilöt, jotka ammattinsa puolesta tarvitsevat ensiapukoulutuksen. Osasta tarjonnassa olevista koulutuksista on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä päivästä 1 ja päivästä 2, joka ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa tuoda esille.

Opetussuunnitelma: (lyhyt kuvaus sisällöistä)
 Auttaminen onnettomuustilanteissa ja sairaskohtauksen sattuessa
 Hätäensiavun perusteet
 Tajuttomalle annettava ensiapu
 Peruselvytys (sisältää myös aikuisen defibrilloinnin, tajuttomalle annettava ensiapu, verenkierron häiriöt (shokki) ja vieras esine hengityksessä
 Haavat
 Tavallisimmat sairaskohtaukset
 Palovammat
 Nivelvammat ja murtumat
 Myrkytykset
 Ryhmäkohtaiset painotukset
 Hypotermia tarvittaessa
 Käytännön harjoitukset

Hinta: Yhteishinta molemmista päivistä 204 e (sis. alv 24%)
Ensiaputodistus ja rekisteröinti SPR:n palveluun (mobiiliversiona) sisältyy kurssin hintaan.


Lisätietoja: Työelämäpalvelut puh. 040 7120 923, myynti[at]poke.fi.

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta