selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Eräruokakurssi 11. - 12.10.2022

järjestämispaikkakunta
Saarijärvi
opiskelun ajankohta
11.10.2022 - 12.10.2022
Viimeinen ilmoittautumispäivä
3.10.2022

Kuvaus

11. - 12.10.2021 osoitteessa: Saarijärvi, Kolkanlahdentie 280, Rantasauna

Kurssilla opitaan tulistelua ja eräruoan valmistustekniikkaa tilausruoan valmistuksessa ja harjoitellaan erilaisten tarjoilutapojen huomioon ottamista työskentelyssä. Kurssilla opitaan rosvopaistin valmistus ja samalla tehdään keittoja ja pientä eräpurtavaa.

Kurssin tavoitteena on:
· antaa perusvalmiuksia ruoanvalmistukseen maasto-olosuhteissa
· oppia omavalvontaa eräkokin toiminnassa
· oppia valmistamaan kouluttajan opastuksella ruokaa
· antaa vinkkejä eräruokatuotteiden tuotesuunnitteluun
· antaa valmiuksia valita käyttötarkoitukseen sopivia elintarvikkeita

Kurssin sisältö ja aikataulu:

Tiistai 11.10. Rosvopaisti

7.00 Tuli maauuniin ja ison tulen pitoa n. 2 h
8.00 Aamukahvit
Kaslerpaketin teko
Juurespaketin teko
Tulen pito maauunin päällä, samalla pannuleipien tekoa.
Keittojen ja eräpurtavien tekoa leppoisan yhdessäolon kera
18.00 rosvopaistin nosto
Yöpyminen tullilla laavuissa ja yöruokien tekoa

Keskiviikko 12.10. Tarjoilu ja tilaus

8.00 Aamukahvit leipien kera
9.00 Tarjoilu & tilaus
Tilauksen esivalmistelut

Menu:
- Foliossa savustettu lohi salaattipedillä
- loimutettu file
- kasvisnyytti
- tuhkaperunat
- kahvi ja tuhkaomenat
- juomat: vesi, mehu, kotikalja

Kurssille mukaan omat makuupussit ja makuualustat.

Hinta: 120 e/pv (sis. alv 24 %)

Lisätietoja: Keittiömestari ja eräkokkikouluttaja Jouko Tervonen 040 1504 262 jouko.tervonen@poke.fi

Lisätietoja: Työelämäpalvelut toimisto puh. 040 7120 923, myynti@poke.fi.

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta