selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Kuormaaminen ja kuorman varmistaminen (verkkokoulutus), Ammattikuljettajan täydennyspäivä 9.12.2022

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
9.12.2022
Viimeinen ilmoittautumispäivä
15.11.2022

Kuvaus

9.12.2022 klo 8.00 - 15.00
POKE Työelämäpalvelut, Piilolantie 17, 44100 Äänekoski

Huom!
Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi ja syntymäaikasi henkilö- tai ajokortin avulla koulutuksen alussa. Henkilötunnuksen loppuosaa Sinun ei tarvitse näyttää. (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti).

Tarvitset nettiyhteyden ja tietokoneen tai mobiilipuhelimen, jossa mikrofoni ja kuulokkeet. Varaa laturi tietokoneeseen tai puhelimeen päivän ajaksi. Saat tarkemmat ohjeet antamasi sähköpostiosoitteen kautta.
Varaa aikaa noin varttitunti ennen koulutusta koulutusohjelman lataamiseen ja asentamiseen tietokoneelle tai kännykkään/tabletille. Voit myös ladata ohjelman laitteellesi valmiiksi jo aiemmin, kun olet saanut vahvistuksen valinnasta ja liittymisestä kouluttajalta antamasi sähköpostiosoitteen kautta. Täytä henkilötietosi selkeästi.
Mainitse haun yhteydessä, minkä ajokorttiluokan omistat.

Kyseessä on kuljetusalan täydennyskoulutus, josta mahdollisuus rekisteröidä ammattipätevyysdirektiivin jatkokoulutuspäiviä.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen jälkeen opiskelija tietää kuorman sijoittamisen vaikutuksen ajoneuvon ajo-ominaisuuksiin ja pystyy arvioimaan kuljettamaansa kuormaan kohdistuvia voimia erilaisissa tilanteissa. Hän tuntee kuorman varmistamista koskevat säädökset ja vastuut, sekä kuorman varmistamisen menetelmät. Hän pystyy määrittämään kuorman sidontaan käytettävän välineen lujuuden ja käyttökelpoisuuden. Hän tunnistaa ajoneuvoissa olevien sidontapisteiden lujuudet. Ja pysyy valitsemaan erilaisten kuormien varmistukseen sopivan menetelmän ja varmistamaan riittävän kokonaislujuuden.

Sisältö:
- osata kuormittaa ajoneuvo turvallisuussääntöjen mukaisen käytön mukaisesti
- tuntea tavarankuljetusta koskeva säännöstö
- tiedostaa liikenteeseen ja työtapaturmiin liittyvät riskit

Hinta:
124 € (+ alv. 24 %)
Trafi-merkinnästä sekä rekisteröinnistä veloitamme 17 € / koulutuspäivä (alv 0%) + 9 € toimistokuluja (+ alv 24%). T=Trafi

Lisätietoja antaa:
Rauno Viiru 040-742 6563 rauno.viiru@poke.fi

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta