selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Talousvesihygienia-koulutus 3.10.2020

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
3.10.2020
Viimeinen ilmoittautumispäivä
18.9.2020

Kuvaus

Vesiosuuskuntien koulutus- ja kehittämishanke Vesi-IPA ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke järjestävät yhteistyössä vesiosuuskunnille, vesilaitoksille ja muille alan toimijoille suunnatun talousvesihygieniakoulutuksen, jonka päätteeksi on mahdollista suorittaa/uusia Valviran virallinen talousvesihygieeninen osaamistesti.

Koulutus pidetään 3.10.2020 klo 8.30-15.30
koulutuspaikkana: Kartano Kievari, Saarijärventie 434, 44170 Hietama


Päivän ohjeellinen aikataulu:

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Koulutus, jossa käydään läpi STM:n asetuksen mukaisesti osaamistestissä vaadittavat osaamisalueet: lainsäädännön tuntemus, veden hankinta, vedenkäsittely, vesijohtoverkostot, näytteenotto ja talousveden laadun valvonta. Oppikirjana käytetään VVY:n Vesilaitostekniikka ja hygienia -opasta.

Lounastauko (omakustanteinen)

Koulutus jatkuu

14.15-15.00 Osaamistestaus

-15.30 Testin vastaukset ja palaute

Kouluttajana ja osaamistestauksen vastaanottajana toimii Vesa Arvonen, Suomen Ympäristöopisto SYKLI.

Koulutuspäivän hinta on 200 € /hlö. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %, koulutuksen, koulutusmateriaalin, testauksen ja aamukahvin. Lounas on omakustanteinen. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 15 hlöä ja korona ei tuo rajoitteita järjestää koulutuksia tai yleisötapahtumia. Koronan vuoksi kiinnitä huomiota käsien pesuun ja yleisiin turva ohjeisiin. Sairaana ei saa osallistua koulutukseen.

Osaamistestin voi suorittaa myös ilman siihen valmistavaa koulutusta, hinta silloin 125 € (sis. alv 24 %). Pelkkään testiin ilmoittautuneita pyydetään tulemaan paikalle noin puoli tuntia ennen testiä. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi osallistuessasi osaamistestaukseen!

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta