selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Työturvallisuuskortti 10.2.2022 (verkkokoulutus)

opiskelun ajankohta
10.2.2022
Viimeinen ilmoittautumispäivä
3.2.2022

Kuvaus

klo 8.00 - 16.00

HUOM!. Koulutuksen osallistumiseen oikeuttava linkki toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun osallistujan sähköpostiin. Osallistujalla täytyy olla käytössään kuulokkeet ja mikrofoni, webkamera, tietokone ja laturi, Internet -yhteys, sekä henkilöllisyystodistus, joka tulee esittää koulutuksen aikana. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään verkossa webinaariopetuksena sisältäen luentoja ja keskustelua. Koulutus vastaa normaalia Työturvallisuuskorttikoulutusta.

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa ja vähentää tapaturmia, sekä vaaratilanteita tilaaja- ja toimittajayritysten yhteisillä työpaikoilla. Perehtyä työturvallisuuden keskeisiin periaatteisiin, hyviin käytäntöihin, yhteisten työpaikkojen yhteistoimintaan sekä yleisiin vaaroihin. Hankkia valmiudet laadukkaaseen työpaikka- ja tehtäväkohtaiseen perehdyttämiseen. Yhden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla on tavoitteena saada henkilökohtainen työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Koulutuksen kohderyhmä:
Yhteisellä työpaikalla työskentelevät työntekijät, tai henkilöt jotka ajoittain asioivat tai työskentelevät tehdas- tai työmaa-alueella. Koulutus sopii työturvallisuuden perusosaamista tarvitseville, alaa vaihtaville tai työturvallisuuskortin tarvitseville- tai kortinpäivityksestä kiinnostuville henkilöille esim. sähköasentaja, koneistaja, laitosmies, hitsaaja, putkiasentaja tai työnjohtaja jne. Kuljetusalalla olevat henkilöt jotka ammattinsa puolesta tarvitsevat työturvallisuuskoulutuksen.

Opetussuunnitelma: (lyhyt kuvaus sisällöistä)
 Vastuut yhteisellä työpaikalla
 Riskienhallinta, johon kuuluu esimerkiksi vaarojen tunnistaminen ja riskien arvioiminen
 Työpaikan kuormitustekijät
 Perehdyttäminen työtehtäviin
 Turvallisuuden huomioiminen työvälineissä ja erilaisissa töissä
 Varautuminen – ja toiminta onnettomuustilanteissa
 Kurssikoe ja palautteen keruu formsin avulla, sekä palautekeskustelu

Koulutuksessa esimerkkejä ja painotusta voidaan tuoda esille niin halutessa.
Työturvallisuuskorttikoulutus noudattaa suomalaisten teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa kehittämää opetussuunnitelmaa, jota hallinnoi ja laatua laadullisesti kontrolloi ja valvoo Työturvallisuuskeskus.

Hinta: 99 € (sis. alv 24 %)
Työturvallisuuskortti ja aineisto sisältyy aina kurssin hintaan. Koulutuksesta EI VOI saada ammattipätevyyttä.


Lisätietoja: Työelämäpalvelut puh. 040 7120 923, myynti[at]poke.fi.

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta