selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Työturvallisuuskortti 20.10.2020

järjestämispaikkakunta
Saarijärvi
opiskelun ajankohta
20.10.2020
Viimeinen ilmoittautumispäivä
13.10.2020

Kuvaus

Koulutus klo 8.00 - 16.00
POKE/Tarvaala, Luokka S_07 Viispiippunen, Uuraistentie 240

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa ja vähentää tapaturmia, sekä vaaratilanteita tilaaja- ja toimittajayritysten yhteisillä työpaikoilla. Perehtyä työturvallisuuden keskeisiin periaatteisiin, hyviin käytäntöihin, yhteisten työpaikkojen yhteistoimintaan sekä yleisiin vaaroihin. Hankkia valmiudet laadukkaaseen työpaikka- ja tehtäväkohtaiseen perehdyttämiseen. Yhden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla on tavoitteena saada henkilökohtainen työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Koulutuksen kohderyhmä:
Yhteisellä työpaikalla työskentelevät työntekijät, tai henkilöt jotka ajoittain asioivat tai työskentelevät tehdas- tai työmaa-alueella. Koulutus sopii työturvallisuuden perusosaamista tarvitseville, alaa vaihtaville tai työturvallisuuskortin tarvitseville- tai kortinpäivityksestä kiinnostuville henkilöille esim. sähköasentaja, koneistaja, laitosmies, hitsaaja, putkiasentaja tai työnjohtaja jne. Kuljetusalalla olevat henkilöt jotka ammattinsa puolesta tarvitsevat työturvallisuuskoulutuksen. Osasta tarjonnassa olevista koulutuksista on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä, joka ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa tuoda esille.

Opetussuunnitelma: (lyhyt kuvaus sisällöistä)
 Vastuut yhteisellä työpaikalla
 Riskienhallinta, johon kuuluu esimerkiksi vaarojen tunnistaminen ja riskien arvioiminen
 Työpaikan kuormitustekijät
 Perehdyttäminen työtehtäviin
 Turvallisuuden huomioiminen työvälineissä ja erilaisissa töissä
 Varautuminen – ja toiminta onnettomuustilanteissa
 Kurssikoe ja palautekeskustelu

Koulutuksessa esimerkkejä ja painotusta voidaan tuoda esille niin halutessa.
Työturvallisuuskorttikoulutus noudattaa suomalaisten teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa kehittämää opetussuunnitelmaa, jota hallinnoi ja laatua laadullisesti kontrolloi ja valvoo Työturvallisuuskeskus.

Hinta: 124 e (sis. alv 24 %). Työturvallisuuskortti ja kirja sisältyvät aina kurssihintaan.
Trafi-merkinnästä sekä rekisteröinnistä veloitamme 17 € / henkilö (alv 0%)Lisätietoja: Työelämäpalvelut puh. 040 7120 923, myynti[at]poke.fi.

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta