selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Työturvallisuuskortti 8 h (TRAFI) 7.12.2023

järjestämispaikkakunta
Viitasaari
opiskelun ajankohta
7.12.2023
Viimeinen ilmoittautumispäivä
30.11.2023

Kuvaus

Koulutus klo 8.00 - 15.30 POKE/Teollisuustie 12-14, 44500 Viitasaari

Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa ja vähentää tapaturmia, sekä vaaratilanteita tilaaja- ja toimittajayritysten yhteisillä työpaikoilla. Perehtyä työturvallisuuden keskeisiin periaatteisiin, hyviin käytäntöihin, yhteisten työpaikkojen yhteistoimintaan sekä yleisiin vaaroihin. Hankkia valmiudet laadukkaaseen työpaikka- ja tehtäväkohtaiseen perehdyttämiseen. Yhden päivän mittaisen kurssin ja kirjallisen kokeen suorittamalla on tavoitteena saada henkilökohtainen työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta. Koulutus sopii myös ammattikuljettajille täydennyskoulutuspäiväksi (TRAFI).

Koulutuksen kohderyhmä:
Yhteisellä työpaikalla työskentelevät työntekijät, tai henkilöt jotka ajoittain asioivat tai työskentelevät tehdas- tai työmaa-alueella. Koulutus sopii työturvallisuuden perusosaamista tarvitseville, alaa vaihtaville tai työturvallisuuskortin tarvitseville- tai kortinpäivityksestä kiinnostuville henkilöille esim. sähköasentaja, koneistaja, laitosmies, hitsaaja, putkiasentaja tai työnjohtaja jne. Kuljetusalalla olevat henkilöt jotka ammattinsa puolesta tarvitsevat työturvallisuuskoulutuksen. Osasta tarjonnassa olevista koulutuksista on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä, joka ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa tuoda esille.

Opetussuunnitelma: (lyhyt kuvaus sisällöistä)
 Vastuut yhteisellä työpaikalla
 Riskienhallinta, johon kuuluu esimerkiksi vaarojen tunnistaminen ja riskien arvioiminen
 Työpaikan kuormitustekijät
 Perehdyttäminen työtehtäviin
 Turvallisuuden huomioiminen työvälineissä ja erilaisissa töissä
 Varautuminen – ja toiminta onnettomuustilanteissa
 Kurssikoe ja palautekeskustelu

Koulutuksessa esimerkkejä ja painotusta voidaan tuoda esille niin halutessa.
Työturvallisuuskorttikoulutus noudattaa suomalaisten teollisuusyritykset yhdessä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa kehittämää opetussuunnitelmaa, jota hallinnoi ja laatua laadullisesti kontrolloi ja valvoo Työturvallisuuskeskus.

Hinta: 127 e (sis alv. 24 %) Työturvallisuuskortti ja kirja sisältyvät aina kurssihintaan.
Trafi-merkinnästä sekä rekisteröinnistä veloitamme 17 € / henkilö (sis alv. 24 %).


Lisätietoja: Työelämäpalvelut puh. 040 7120 923, myynti[at]poke.fi.

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta