selaa koulutuksia
Ammattitutkinto

Virtaa ja voimaa yrittäjyyteen- tutkinnon osa yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
5.9.2023 - 30.1.2024
opiskelun laajuus
60 osaamispistettä
haku alkaa
3.8.2023
haku päättyy
30.9.2023

Kuvaus

Toimiva yrittäjä! Tule kehittämään liiketoimintaasi tai suuntaamaan sitä aivan uusille urille ja päivitä liiketoimintasuunnitelmaasi ja vahvista yritystoimintaasi.

Jos omistajanvaihdos on ajatuksissa tai ajankohtainen; koulutus antaa tukea myös siihen:

Yrityksen myyjä! Laita yritys myyntikuntoon ja päivitä liiketoimintasuunnitelma

Yrityksen ostaja! Kehitä ostettavasta yrityksestä itsesi näköinen ja laadi sille liiketoimintasuunnitelma.

Olipa tarpeesi ja tilanteesi mikä tahansa, koulutus rakentuu yrittäjän tarpeiden näkökulmasta yrittäjyyden ja oman yritystoiminnan henkilökohtaiseksi kehittämispoluksi. Koulutuksessa saat liiketoimintasi analysointiin ja kehittämiseen vahvan ohjauksellisen tuen kouluttajalta sekä nykyaikaiset työvälineet. Koulutuksessa tapaat asiantuntijoita ja voit verkostoitua. Moni onkin kokenut verkoston ja vertaistuen merkittäväksi voimavaraksi yrittäjän arjessa. Verkossa oleva materiaali mahdollistaa opintojen omatoimiseen etenemisen ja opiskelu lomittuu sujuvasti yrittäjän arkeen.

Koulutus sisältää monipuolisesti yrittäjyyden analysoinnissa ja kehittämisessä tarvittavia hyödyllisiä sisältöjä mm. liikeidean kirkastamisesta, asiakkaiden saavuttamisesta, tilinpäätöksen tulkinnasta ja tulevaisuuden euroista.

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Mikä on yrittäjyyden ammattitutkinto?

Yrittäjyyden ammattitutkinnon suorittamalla yrittäjyyttä suunnitteleva tai jo yrittäjänä toimiva opiskelija voi hankkia valmiuksia toimia yrittäjänä tai kehittää yrityksensä liiketoimintaa. Tutkinnon suorittamisen aikana arvioidaan omia yrittäjäedellytyksiä sekä selvitetään toimintaympäristön kilpailutilannetta, asiakkaita, tuotteita, palveluita ja kannattavuutta.

Opiskelijat, joilla yritystoiminta on jo käynnissä, analysoivat ja kehittävät liiketoimintaansa. Yritystoimintaa suunnittelevat ja käynnistävät opiskelijat laativat liiketoimintasuunnitelman ja joko käynnistävät yritystoimintansa tai valmistelevat yritystoiminnan käynnistämisen.

Ammatinharjoittajana tai yrittäjinä toimivat henkilöt. Koulutus soveltuu myös sivutoimisille yrittäjille.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta Äänekoskella noin 1-2 päivää kuukaudessa, lähiopetukseen voit osallistua myös Teams-yhteydellä omalta koneeltasi. Opinnot voit suorittaa kokonaan myös etäopintoina verkossa. Kysy lisää verkko-opintojen käytännön toteutuksesta!

Liiketoiminnan analysointia tuetaan opintopäivien ohella yksilöohjauksella ja etätehtävistä annettavilla palautteilla. Koulutuksen aikana opiskelijoita kannustetaan myös verkostoitumaan. Käytämme koulutuksessa helppokäyttöistä Pedanet -oppimisympäristöä. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa yrittäjyyden ammattitutkinnosta tutkinnon osa yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen (60 osp). Tutkinnon osan osaaminen osoitetaan näytössä. Suorituksesta annetaan osatutkintotodistus ja se voidaan myöhemmin täydentää kokotutkinnoksi tai liittää osaksi toista ammattitutkintoa.

Ammattitutkinto on arvostettu sertifikaatti yrittäjyysosaamisestasi esimerkiksi kilpailutustilanteissa.

Tutkintoon ja sen koko sisältöön voit tutustua tästä

100 e, oppisopimuksella opiskelevalle maksuton.