selaa koulutuksia
Biotalouskampus

Kestävä kehitys

Ympäristökasvatuksen kehittämiskeskus

Poken Saarijärven yksikkö on yksi Keski-Suomen alueen viidestä Ympäristökasvatuksen kehittämiskeskuksesta. Kestävä elämäntapa on sisältynyt oppilaitoksen arvoihin jo vuodesta 2009 alkaen, jolloin POKEn luonnonvara-alalle myönnettiin ympäristösertifikaatti.

Kestävä kehitys näkyy koulun arjessa monella tavalla. Kunnioitamme toisiamme, pidämme hyvät tavat mielessä, säästämme energiaa ja vettä, lajittelemme jätteet sekä toimimme luonnon hyvinvointia edistäen.

Kehittämiskeskusten tarkoituksena on kestävän kehityksen ja ympäristötiedon tehokas opetus ja tiedon jakaminen myös työelämään.

POKE kouluttaa ympäristöalan ammattilaisia mm.:

  • luonto- ja ympäristöalan perustutkinnossa
  • ympäristöalan ammattitutkinnossa sekä
  • luontoalan ammattitutkinnossa.

Maa-, metsä- ja ympäristöalan opiskelijoille annetaan tutkintojen perusteiden mukainen ympäristökasvatus- ja kestävän kehityksen perustieto.

Oppilaitos vaatii opiskelijoiden toimivan oppimisympäristössä ja opiskeluidensa aikana näiden periaatteiden mukaisesti. Oppilaitoksella on OKKA-säätiön (Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö) Ympäristösertifikaatti ja kestävän kehityksen sertifikaatti. www.koulujaympäristo.fi/sertifikaatit -sivuille tästä.

Kestävän kehityksen sertifioitu oppilaitos

 

 

Lue Tarvaalan tarinoita -blogista asiaa ilmastonmuutoksesta:

Biotalous on ratkaisu