selaa koulutuksia
Biotalouskampus

Opiskelu ja asuminen

Tervetuloa rakentamaan polkua kotiovelta työelämään!

Ammatillinen opiskelu vaatii paljon, mutta vastineeksi saa itseluottamusta, ystäviä, opiskelijaelämää sekä ammatillisen osaamisen avulla työpaikan ja mahdollisuuksia työelämässä tai jatko-opiskelussa.  Ammattitaito on tulevaisuuden rakentamisessa elintärkeää!

POKE on opiskelijoitaan varten. Opintojen aikana tarvitaan yhteistyötä opiskelijoiden, opettajien ja työelämän kanssa. Opiskelijapalvelut ja -edut ovat käytettävissäsi tukemaan opintoja.

Asuminen opiskelija-asuntolassa

Opiskelijat voivat hakea asuntolapaikkaa Tarvaalaan. Asuminen on maksutonta, kalustekorvaus lukuvuosittain on 50 euroa.  Asuntolan henkilökunta selvittää järjestyssäännöt ja muut asuntola-asumiseen liittyvät asiat asuntolaan muuttaville.

Lue lisää täältä:

SAARIJÄRVEN ASUNTOLAOPAS

Saarijärvellä Tarvaalan opiskelija-asuntolat ovat oppilaitoksen alueella. Opiskelija sitoutuu asuntolasääntöjen noudattamiseen vastaanottaessaan asuntolapaikan.

Tarvaalassa on huoneissa valmiina vaatekaappi, sängyt, pöydät ja hyllykkö. Opiskelija tuo mukanaan asuntolaan petivaatteet (petauspatja, peitto ja tyyny) sekä liinavaatteet, henkilökohtaiset peseytymisvälineet, pyykinpesuaineet ja asuntolassa käytettävät ruoka-aineet. Yhteisissä tiloissa on valmiina keittiön ja oleskelutilojen tarvikkeet: kahvinkeitin, mikro, ruuan tekemiseen ja syömiseen riittävä astiasto, pöytä ja tuolit, sohvakalusto ja tv. Sauna lämpiää maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tarvaalassa on opiskelijoiden käytössä pesukone ja kuivausrumpu.  Koululta voi vuokrata petivaatteet (petauspatja, tyyny, peitto, päiväpeitto) hintaan 30 € / lukuvuosi.

 

Lisätietoja

Loberg Heli
matkapuhelin: 0400 351 514
sposti: heli.loberg@poke.fi