selaa koulutuksia
Oppimaan

Älä unta näe. Tee siitä totta.

Kaikki polut auki. Minne tahansa.

Lue lisää

Avoin hakemus

Voit tehdä avoimen hakemuksen, mikäli sinulla on useita vaihtoehtoja tai et tiedä, mihin tutkintoon tai koulutukseen hakisit.

32 koulutusta

Perustutkinto

Perustutkinto valmistaa sinut työelämään ja antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Sen suoritusaika vaihtelee aiempien opintojen ja työkokemuksen mukaan.

22 koulutusta

Ammattitutkinto

Sinulle, jolla on jo peruskoulutus ja työkokemusta tai vastaavat taidot työelämästä. Antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakouluun johtaviin opintoihin.

4 koulutusta

Erikoisammattitutkinto

Sinulle, joka olet peruskoulutuksen jälkeen hankkinut vankan työkokemuksen alalta. Antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakouluun johtaviin opintoihin.

Lue lisää

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimus tarjoaa nopean väylän työelämään. Olet työssä ja saat palkkaa ja samalla opiskelet sinulle suunniteltuja lähipäiviä oppilaitoksessa.

Lue lisää

Kaksoistutkinto

Kaksoistutkinnossa opiskelet ammatillisen perustutkinnon ja lukiossa vähintään neljä ainetta tai koko lukion ja kirjoitat ylioppilaaksi.

Lue lisää

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus on tehokas tapa päivittää ammattitaitoa tai hankkia kokonaan uutta osaamista. Suunnittelemme yrityksille heidän tarpeisiinsa sopivan koulutuksen.

Lue lisää

Työvoimakoulutus

Olemme mukana Te-toimiston työvoimakoulutuksissa järjestäjänä tai toteuttajana. Koulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

44 koulutusta

Lyhytkurssi

Meillä on runsaasti erilaisia lyhytkursseja työturvallisuuskortista hygieniapassiin ja paljon muuta. Seuraa lyhytkurssitarjontaamme.

Koulutushaku

Tuet, etuudet ja opintojen rahoitus

Kuinka turvaan talouteni opiskellessa?

KATSO VAIHTOEHDOT