selaa koulutuksia
Oppimaan

Opinto-ohjaajille

Poke toivottaa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan arkeemme. Haluamme tukea peruskoulun päättäviä tekemään itselleen sopivia koulutus- ja uravalintoja. Uutta uraa etsivät aikuiset voivat tutustua tämän päivän ammatillisen koulutuksen tapaan hankkia uutta osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä.

Avoimet ovet

Koronatilanteen vuoksi emme järjestä yhteistä Avointen ovien päivää. Kutsumme alueemme peruskoulut tutustumaan toimintaamme ja koulutusmahdollisuuksiin pieninä ryhminä.

Teknologiatiistaina 23.11. järjestämme alueemme alan  yritysten ja kone- ja tuotantotekniikan  tutkinnon esittelyn, joka tallennetaan ja jaetaan YouTube-kanavalla.

Katso kuvia aiempien vuosien avoimista ovista.

Biotalouskampuspäivät

Saarijärvellä järjestettiin Biotalouskampuspäivät la 11.9. virtuaalisina.

POKE-TET

Alueen peruskoulujen 8.- ja 9.-luokkalaisilla on mahdollisuus käyttää työelämään tutustumisviikko ammatilliseen koulutukseen ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. POKE-TET –ilmoittautumiset ja ohjeet lähetämme peruskoulujen oppilaanohjaajille lukuvuoden alussa. Lv.2021-22 POKE-TET -järjestelyissä otetaan koronatilanne huomioon.

Taitaja9

Taitaja9 -paikalliskarsinta järjestetään virtuaalisena. Kilpailuaika 15.11.-22.12.2021.

Taitaja9 on yläkoululaisille tarkoitettu leikkimielinen taitokilpailu, joka lisää ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja tukee ammatinvalintaa. Kilpailu käydään kolmen hengen joukkueina tehtävärasteilla.

Keski-Suomen aluekilpailu järjestetään to 27.1. Äänekoskella.

Finaali järjestetään Taitaja-tapahtuman yhteydessä 17-18.5.2021. Kilpailu on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen. www.taitaja2022.fi

Lue lisää Taitaja9-tapahtumasta 

Yhteyshenkilö

Raitio Kimmo
matkapuhelin: 040 4859 799
sposti: kimmo.raitio@poke.fi

Jatko-opintoillat

Poken opinto-ohjaajat esittelevät ammatillista koulutusta ja Poken koulutustarjontaa jatko-opintoilloissa.

Yhteyshenkilö

Ikonen Maarit
matkapuhelin: 040 0646 718
sposti: maarit.ikonen@poke.fi

Messut ja muut tapahtumat

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja messuilla ja esittelemme ammatillista koulutusta.

Yhteyshenkilö

Viestintäkoordinaattori

Tiitinen Tuija
matkapuhelin: 040 6527 315
sposti: tuija.tiitinen@poke.fi

Vierailut

Yksittäiset tutustujat ja ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan. Opinto-ohjaajat, opettajat ja tutoropiskelijat esittelevät tutkintoja ja oppimisympäristöjä. Tutustumisista voi sopia yksikön opinto-ohjaajan kanssa.

Opinto-ohjaajat