selaa koulutuksia
Oppimaan

Opinto-ohjaajille

Poke toivottaa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan arkeemme. Haluamme tukea peruskoulun päättäviä tekemään itselleen sopivia koulutus- ja uravalintoja. Uutta uraa etsivät aikuiset voivat tutustua tämän päivän ammatillisen koulutuksen tapaan hankkia uutta osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä.

Avoimet ovet

Toimintaamme ja koulutusmahdollisuuksiin ovat kaikki tervetulleita tutustumaan Avointen ovien päivänä tiistaina 23.11. Avoimet ovet toteutetaan Poken Äänekosken Opinahjossa ja Piilolassa, joissa myös  Saarijärven ja Viitasaaren toimipisteet ovat mukana.

Alueemme peruskoulun päättäville POKE järjestää kuljetukset tapahtumaan. Katso kuvia aiempien vuosien avoimista ovista.

Saarijärvellä järjestetään Biotalouskampuspäivät la 11.9.  Peruskoululaisille ja lukiolaisille Biotalouskampus esittäytyy pe 10.9.

POKE-TET

Alueen peruskoulujen 8.- ja 9.-luokkalaisilla on mahdollisuus käyttää työelämään tutustumisviikko ammatilliseen koulutukseen ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. POKE-TET –ilmoittautumiset ja ohjeet lähetämme peruskoulujen oppilaanohjaajille lukuvuoden alussa.

Taitaja9

Taitaja9 -paikalliskarsinta järjestetään to 4.11. Äänekoskella ja Viitasaarella.

Taitaja9 on yläkoululaisille tarkoitettu leikkimielinen taitokilpailu, joka lisää ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja tukee ammatinvalintaa. Kilpailu käydään kolmen hengen joukkueina tehtävärasteilla.

Äänekosken ja Viitasaaren paikalliskarsinnasta kummastakin  kolme parasta joukkuetta kisaa Keski-Suomen aluekilpailussa. Se järjestetään to 27.1. Äänekoskella.

Valtakunnallinen loppukilpailu on toukokuussa.

Lue lisää Taitaja9-tapahtumasta 

Yhteyshenkilö

Raitio Kimmo
matkapuhelin: 040 4859 799
sposti: kimmo.raitio@poke.fi

Jatko-opintoillat

Poken opinto-ohjaajat esittelevät ammatillista koulutusta ja Poken koulutustarjontaa jatko-opintoilloissa.

Yhteyshenkilö

Jäspi Leena-Marja
matkapuhelin: 040 0956 831
sposti: leena-marja.jaspi@poke.fi

Messut ja muut tapahtumat

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja messuilla ja esittelemme ammatillista koulutusta.

Yhteyshenkilö

Viestintäkoordinaattori

Tiitinen Tuija
matkapuhelin: 040 6527 315
sposti: tuija.tiitinen@poke.fi

Vierailut

Yksittäiset tutustujat ja ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan. Opinto-ohjaajat, opettajat ja tutoropiskelijat esittelevät tutkintoja ja oppimisympäristöjä. Tutustumisista voi sopia yksikön opinto-ohjaajan kanssa.

Opinto-ohjaajat