selaa koulutuksia
Oppimaan

Opinto-ohjaajille

Poke toivottaa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan arkeemme. Haluamme tukea peruskoulun päättäviä tekemään itselleen sopivia koulutus- ja uravalintoja. Uutta uraa etsivät aikuiset voivat tutustua tämän päivän ammatillisen koulutuksen tapaan hankkia uutta osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä.

Avoimet ovet

Poken Äänekosken Opinahjossa ja Piilolassa järjestetään Avoimet ovet Teknologiatiistaina 24.11. 2020. Saarijärven ja Viitasaaren toimipisteet esittelevät oman perustutkintotarjontansa. Päivään ovat kaikki tervetulleita. Alueen peruskoulun päättäville POKE järjestää kuljetukset tapahtumaan. Katso kuvia aiempien vuosien avoimista ovista.

Saarijärvellä järjestetään Tarvaalan Biotalouskampuspäivät syyskuussa 2020. Oppilaspäivä on pe 11.9.

POKE-TET

Alueen peruskoulujen 8.- ja 9.-luokkalaisilla on mahdollisuus käyttää työelämään tutustumisviikko ammatilliseen koulutukseen ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. POKE-TET –ilmoittautumiset ja ohjeet lähetämme peruskoulujen oppilaanohjaajille lukuvuoden alussa.

Taitaja9

Taitaja9 on yläkoululaisille tarkoitettu leikkimielinen taitokilpailu, joka lisää ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja tukee ammatinvalintaa. Kilpailu käydään kolmen hengen joukkueina tehtävärasteilla.

Taitaja9-paikalliskarsinnat ovat 5.11. Viitasaarella ja Äänekoskella. Kummastakin kolme parasta joukkuetta kisaa Keski-Suomen aluekilpailussa 21.1.2021. Valtakunnallinen loppukilpailu on toukokuussa 2021 Taitaja-tapahtuman yhteydessä.

Lue lisää Taitaja9-tapahtumasta 

Lue lisää Jyväskylän Taitaja2020 -tapahtumasta

Yhteyshenkilö

Raitio Kimmo
matkapuhelin: 040 4859 799
sposti: kimmo.raitio@poke.fi

Jatko-opintoillat

Poken opinto-ohjaajat esittelevät ammatillista koulutusta ja Poken koulutustarjontaa jatko-opintoilloissa.

Yhteyshenkilö opinto-ohjaaja Leena-Marja Jäspi.

Messut ja muut tapahtumat

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja messuilla ja esittelemme ammatillista koulutusta.

Yhteyshenkilö

Viestintäkoordinaattori

Tiitinen Tuija
matkapuhelin: 040 6527 315
sposti: tuija.tiitinen@poke.fi

Vierailut

Yksittäiset tutustujat ja ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan. Opinto-ohjaajat, opettajat ja tutoropiskelijat esittelevät tutkintoja ja oppimisympäristöjä. Tutustumisista voi sopia yksikön opinto-ohjaajan kanssa.

Opinto-ohjaajat