selaa koulutuksia
Oppimaan

Opinto-ohjaajille

Poke toivottaa ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan arkeemme. Haluamme tukea peruskoulun päättäviä tekemään itselleen sopivia koulutus- ja uravalintoja. Uutta uraa etsivät aikuiset voivat tutustua tämän päivän ammatillisen koulutuksen tapaan hankkia uutta osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä.

Avoimet ovet

Poken Äänekosken Opinahjossa ja Piilolassa on Avoimet ovet Teknologiatiistaina 26.11.2019. Saarijärven ja Viitasaaren toimipisteet esittelevät oman perustutkintotarjontansa. Päivään ovat kaikki tervetulleita. Alueen peruskoulun päättäville POKE järjestää kuljetukset tapahtumaan. Katso kuvia aiempien vuosien avoimista ovista.

Saarijärvellä Tarvaalan Biotalouskampuspäivät: Tänä vuonna koululaispäivä on pe 6.9. ja yleinen avoimien ovien päivä la 7.9.

POKE-TET

Alueen peruskoulujen 8.- ja 9.-luokkalaisilla on mahdollisuus käyttää työelämään tutustumisviikko ammatilliseen koulutukseen ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. POKE-TET –ilmoittautumiset ja ohjeet lähetämme peruskoulujen oppilaanohjaajille lukuvuoden alussa.

Taitaja9

Taitaja9 on yläkoululaisille tarkoitettu leikkimielinen taitokilpailu, joka lisää ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja tukee ammatinvalintaa. Kilpailu käydään kolmen hengen joukkueina tehtävärasteilla.

Poke järjestää to 7.11.2019 Viitasaarella ja Äänekoskella paikalliskarsinnat, joista parhaat joukkueet jatkavat aluekilpailuun.

Lue lisää Taitaja9-tapahtumasta 

Yhteyshenkilö

Raitio Kimmo
matkapuhelin: 040 4859 799
sposti: kimmo.raitio@poke.fi

Jatko-opintoillat

Poken opinto-ohjaajat esittelevät ammatillista koulutusta ja Poken koulutustarjontaa jatko-opintoilloissa.

Messut ja muut tapahtumat

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja messuilla ja esittelemme ammatillista koulutusta.

Yhteyshenkilö

Viestintäkoordinaattori

Tiitinen Tuija
matkapuhelin: 040 6527 315
sposti: tuija.tiitinen@poke.fi

Vierailut

Yksittäiset tutustujat ja ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan. Opinto-ohjaajat, opettajat ja tutoropiskelijat esittelevät tutkintoja ja oppimisympäristöjä. Tutustumisista voi sopia yksikön opinto-ohjaajan kanssa.

Opinto-ohjaajat