selaa koulutuksia
Opiskelijalle

Adobe Creative Cloud

POKE on syksyllä 2018 hankkinut lisenssejä Adobe Creative Cloud tuotteisiin. Lisenssit ovat henkilökohtaisia ja niitä voidaan myöntää henkilöstölle ja opiskelijoille. Lisenssin saanut käyttäjä voi asentaa lisenssin kattamat tuotteet myös omaan kotitietokoneeseensa kirjautumalla saamallaan Adobe ID tunnuksella sivulle Adobe.com/fi ja valitsemalla valikosta ”Lataa ja asenna”. Internetselaimessa toimii lisäksi Adobe Spark sovellus, jolla voi tehdä nopeasti sosiaalisen median grafiikkaa, verkkosivuja ja videotarinoita. Oppilaitoksen myöntämä Adobe ID lisenssi on opiskelijan käytettävissä opiskelun ajan ja kattaa kaikki alla olevat Creative Cloud sovellukset.

Ensisijaiset lisenssien käyttäjäryhmät ovat liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan sekä markkinointiviestinnän opiskelijat sekä opettajat. Opiskelijoille myönnettävät lisenssit opettajat sopivat POKEn tietohallinnon kanssa opintojen aikana.

Mikä on Creative Cloud?

https://www.adobe.com/fi/creativecloud.html

Tutustu sovelluskohtaisiin esittelyihin alla olevien linkkien kautta

POKElla tietyissä tietokoneluokissa on esiasennettuna Creative Cloud ohjelmistot. Videoeditointiohjelmistojen suurista laitevaatimuksista johtuen videoeditointityökaluja (esim. Adobe Premiere CC) ei voida asentaa mihin tahansa luokkaan, vaan se sovelluspaketti asennetaan vain tehotyöasemia sisältäviin tietokoneluokkiin.