selaa koulutuksia
Opiskelijalle

Peda.net verkko-oppimisympäristö

Peda.net on Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston käyttämä verkko-oppimisympäristö, jossa opettajat jakavat tutkintoihin ja koulutuksiin liittyviä opetusmateriaaleja ja tehtäviä, ja jossa opiskelijat tekevät opintojaksojen tehtävien palautuksia.

Pohjoisen Keski-Suomen alueen peruskouluissa Peda.net on myös käytössä ja opiskelija jatkaa aiemmassa koulussa luodun Peda.net tunnuksensa käyttöä opiskellessaan POKElla. Opiskelijat, joilla ei aiempaa Peda.net tunnusta ole, luovat itselleen tunnuksen opintojensa alussa opettajien antamien ohjeiden mukaisesti. Tunnuksen käyttöönotonohje löytyy sivulta Peda.net tunnuksen luonti.

Peda.netissä POKEn koulutussivujen käytön ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti omaan kouluttajaasi. Tunnuksiin liittyvissä ongelmissa kokeile ensin Peda.netin kirjautumissivulla olevaa toimintoa ”Olen unohtanut Peda.net tunnukseni tai salasanani” ja jos sen avulla ei tunnuksen käyttö edelleenkään onnistu, ota sitten yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info(at)peda.net, missä Peda.netin tuki vastaa tunnusongelmaasi.

Peda.net -verkko-oppimisympäristöä ylläpitää Jyväskylän Yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos ja Peda.netin tietosuojailmoitus Peda.net OmaTilan käyttäjälle löytyy täältä.