selaa koulutuksia
Koulutusta yrityksille

Yrityspalvelut

Kohti kehittävää työelämää. Ja sen yli! Kehitä yritystoimintaa ja kouluta työntekijäsi Pokella!

Yrityspalvelut – lukuisia eri vaihtoehtoja kehittää ja kehittyä

Työyhteisöissä piilee valtaisa määrä osaamista ja kyvykkyyttä, jota ei ole osattu ottaa käyttöön. POKE auttaa tiedostamaan ja vapauttamaan sisäiset voimavarat ja näin nostamaan liiketoiminnan tuloksellisuuden uudelle tasolle. Yrityspalveluidemme kautta henkilöstö ja yritys saavat uutta, ajantasaista tietoa ja osaamista. Osaamisen kehittäminen motivoi ja on tärkeä työntekijöiden pitovoimatekijä. Tarjoamme yrityksille laajasti erilaisia palveluita aina räätälöidyistä koulutuksista perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin, valmennuksiin, koulutus- ja kehittämissuunnitelmiin, osaamiskartoituksiin, lyhytkoulutuksiin ja oppisopimuskoulutukseen. Pienenä ammattiopistona olemme joustava toimija, jonka palvelut ovat hyvin räätälöitävissä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Räätälöitävien koulutusten hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Sen sijaan lyhytkoulutuksissa on valmiiksi määritellyt hinnat, jotka vaihtelevat koulutuksen mukaan. Oppisopimuskoulutuksen ja koulutussopimuksen hyödyntäminen on yritykselle maksutonta, ja lisäksi oppisopimuskoulutuksesta voi lisäksi saada koulutuskorvausta. Voit hyödyntää asiantuntemustamme eri rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa koulutuksen toteuttamisen tueksi tai osallistua kehittämiseen hanketyön kautta.

Ota yhteyttä Poken työelämäpalveluihin

puh. 040 7120 923
myynti@poke.fi

TUTUSTU PALVELUIHIMME JA LATAA YRITYSPALVELUIDEN ESITE ✔️

Agco Suomi on kouluttanut varaosamyyjiään ja myymäläpäälliköitään Pokella myynnin ammattilaisiksi jo vuodesta 2015. Uusin ryhmä juhlatunnelmissa.

Koulutamme lähellä ja toiveidesi mukaan

Pokelta saat koulutusta tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, sillä koulutuksemme ovat hyvin räätälöitävissä. Toimipisteitämme on viidessä eri sijainnissa pohjoisessa Keski-Suomessa Äänekoskella, Viitasaarella, Saarijärvellä ja Laukaassa. Tulemme mieluusti pitämään koulutuksia myös paikan päälle!

Lue lisää ja tutustu yhteistyöhön

AGCO Suomi kouluttaa myyjät Pokella – ammattitaito näkyy myös tuloksissa

Tiesitkö, että Poke tekee tiiviisti yhteistyötä myös yritysten kanssa? Koulutamme osaajia niin lyhytkoulutusten, perustutkintojen, oppisopimuksen kuin lyhytkurssienkin avulla, tarjoamme osaamiskartoituksia sekä konsultointia yritysten tarpeiden mukaan. Olemme kouluttaneet esimerkiksi AGCO Suomen varaosamyyjiä ja myymäläpäälliköitä myynnin ja markkinoinnin saralla tarjoamalla oppisopimuksella suoritettavaa liiketoiminnan ammattitutkintoa. Koulutuksen merkitys on näkynyt myös tuloksissa.

Työllistyminen häämöttää heti valmistumisen jälkeen – Metsä Group ja POKE syventävät yhteistyötään

Metsä Group ja Poke ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä. Meiltä valmistuu Metsä Groupille uusia ammattilaisia, ja Metsä Group haluaa olla tiiviisti mukana kehittämässä työnantajan ja oppilaitoksen välistä yhteistyötä – näin seutukunta pysyy elinvoimaisena ja uusia osaajia saadaan tarvittaviin rooleihin.

POKE yrityksille: millaista yhteistyötä ammattiopisto voisi tarjota juuri teidän yrityksellenne?

Tiesitkö, että POKE tekee monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa? Vaikka ammattiopistot mielletään usein pääasiassa nuorten tutkintokouluttajina, on tarjolla myös monenlaista muutakin koulutusta ja palvelua. Mitä kaikkea POKE tarjoaakaan yrityksille? Lue, kuinka juuri teidän yrityksenne voi hyötyä POKEn tarjoamista palveluista! ⬇️

3 vinkkiä henkilöstön osaamisen kehittämiseen

Työelämä, työnteko ja työn merkitys ovat myllerryksessä. Monessa yrityksessä pohditaan, kuinka kehittää henkilöstön osaamista ja rakentaa kilpailuetua? Lue kuinka me Pokella autamme yrityksiä siinä!

Mukaan hanketyöhön?

Kehitä, kehity ja verkostoidu. Olisiko Poken hanketyöstä apua juuri teidän yrityksenne tarpeisiin?

Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiin

Tilaa uutiskirje

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa*

Uutiskirjeemme kautta saat ajantasaisimmat tiedot koulutuksista ja muista tapahtumista yrityksille.

Teemme yhteistyötä muun muassa heidän kanssa