selaa koulutuksia
Opiskelijalle

Älä unta näe. Tee siitä totta.

Tervetuloa opiskelemaan Pokeen – se on elämää!

Tervetuloa opiskelemaan moderniin ja monipuoliseen oppilaitokseen.

Ammatillisen osaamisen hankkiminen on hieno sijoitus tulevaisuutesi tekemiseen. Ammatillinen perustutkinto antaa perusvalmiudet ammatin työtehtäviin. Osaamistasi voit laajentaa ja täydentää tutkinnon osien suorittamisella. Voit sijoittua työelämään tai suunnata jatko-opintoihin.

Ammattitaitoaan syventäville tarjoamme ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Opintojen aikana opiskelet oppilaitoksessa, virtuaalisesti ja työelämässä. Hyvä yhteistyö alueemme yritysten ja työpaikkojen kanssa antaa sinulle tilaisuuden oppia aidossa työympäristössä. Voit hankkia työelämäkokemusta myös ulkomailla.

Sinun kannattaa ottaa uudet opinnot alusta saakka tosissaan. Parhaiten etenet, kun asetat itsellesi tavoitteita ja noudat yhteisiä pelisääntöjä. Ole aktiivinen ja ota asioista selvää. Vastuuopettaja, muut opettajat, koulutusjohtaja, opinto-ohjaajat, opintosihteerit, opiskeluhuollon toimijat ja koko henkilökunta neuvovat, auttavat ja ohjaavat sinua niin, että opinnot ja opiskeluarki sujuvat. Tutor-opiskelijat ja opiskelijakunnassa toimivat opiskelijamme toimivat apunasi ja opiskelijoiden äänitorvena. Lähde mukaan osallistumaan. Yhdessä syntyy hyvä opiskeluilmapiiri.

Opiskelijalle-sivustolle on kerätty tärkeitä asioita opintoihin ja opiskelijan arkeen liittyen.

Jos et löydä tältä sivulta vastausta kysymyksiisi, ota rohkeasti yhteyttä.

Oikopolut

Wilma

Office 365

Peda.net

Ruokalistat

Tietojärjestelmien ohjeet