selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtuma

Kesäksi hommia?

Streamissa 10.2. klo 12-15 Pohjoisen Keski-Suomen alueen työnantajat kertovat kesätyömahdollisuuksista. Lue myös nuorten yrittäjyysvalmennuksesta.

Lue lisää
Uutiset

Tarvitaanko tekijöitä kesäksi?

Kesätyö voi olla osa opiskelijan opintoja. Solmi oppisopimus tai koulutussopimus POKEn opiskelijan kanssa.

Lue lisää
Uutiset

Valtakunnallisen työelämäpalautteen käyttöönotto laajenee

Työelämän antama palaute on tärkeää ammatillisen koulutuksen laadun kehittämisen sekä työelämän kanssa tehtävän yhteistyön sujuvuuden kannalta.

Lue lisää
Ajankohtaista

Opetus jatkuu normaalisti lähiopetuksena maanantaista 10.1. alkaen

Kevätlukukausi käynnistyy Pokella normaalisti lukujärjestysten mukaan 10. tammikuuta alkaen lähiopetuksena.

Lue lisää
Uutiset

Onnea valmistuneille!

Meiltä valmistui 1.6.-31.12. jälleen runsaasti oman alansa ammattilaisia. Julkaisemme niiden valmistuneiden nimet, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Lue lisää
Uutiset

Äänekosken opiskeluterveydenhuolto muuttaa

Äänekosken opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajat muuttavat 10.1. alkaen osoitteeseen Kauppakatu 10, 3. kerros, Äänekosken keskusta.

Lue lisää
Uutiset

Tarvaala sai kestävän kehityksen sertifikaatin

Poken Saarijärven yksikölle OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti seuraavaksikin 3 vuodeksi.

Lue lisää
Uutiset

Logistiikan perustutkinto alkaa Laukaassa ensi syksynä

-Halusimme viedä myös logistiikan opinnot Laukaaseen, koska laukaalaisten on vaikea kulkea Äänekoskelle. Vuosittain Laukaasta tulee eri alojen opiskelijoita Äänekoskelle, myös logistiikan opiskelijoita, joten on järkevää aloittaa tämänkin alan ryhmä siellä, sanoo koulutusjohtaja Hannu Pönkä.

Lue lisää
Uutiset

Poken joulunaika

Toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! Joulunajan palveluajat täällä.

Lue lisää
Tapahtuma

Biotalouskampuksen joulutapahtuma pidettiin 16. joulukuuta

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi perinteinen yleisötapahtuma jouduttiin perumaan.

Lue lisää
Ajankohtaista

Opetusneuvos vieraili Opso ry:n Yrittäjyysjaoksessa

Opso ry:n Yrittäjyysjaoksen toiminnan ytimessä ovat Yrittäjän oppisopimuskoulutuksen ja Mentoripankkitoiminnan valtakunnallinen kehittäminen. Yhteistyötä tehdään muun muassa OKM:n ja OPH:n kanssa. Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) opetusneuvos Mari Pastila-Eklund vieraili Suomen Oppisopimusosaajat ry:n (Opso ry) Yrittäjyysjaoksen kuukausikokouksessa marraskuussa.

Lue lisää
Uutiset

Puoti Kultavilja avoinna Saarijärvellä keskiviikkoisin

Opiskelijoiden Puoti Kultaviljasta paikallisia lähituottajien tuotteita ja opetusmaatilan omia tuotteita. Tervetuloa Tarvaalaan ostoksille!

Lue lisää
Tapahtuma

Kuntayhtymän valtuuston kokous 17. joulukuuta

Kokous perjantaina 17.12.2021 klo 12.00 alkaen Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Äänekosken Piilolan yksikön auditoriossa Piilolantie 17.

Lue lisää
Uutiset

Mehiläisen työntekijät opiskelevat digitaalisia teknologioita hoitotyöhön

Pokella on suunniteltu sote-alalle koulutus, jossa jo työssä olevat asiantuntijat oppivat hyödyntämään digitaalisia toimintaympäristöjä työssään. Tällä hetkellä oppimassa on lähes 20 hengen ryhmä Mehiläiseen kuuluvien Ykköskotien johtoa ja työntekijöitä Keski- ja Itä-Suomesta.

Lue lisää
Uutiset

Ammattikoulutuksen kysyntä on rajussa kasvussa

Poke kouluttaa jatkuvasti oman alansa vankkoja ammattilaisia eri aloille, myös työvoimapulasta kärsivälle teknologia- ja rakennusteollisuudelle. Poken opiskelijamäärät ovat nousseet vuosi vuodelta kolmen viime vuoden aikana niin, että tänä lukuvuonna opiskelijoita on lähes 2000, joka on enemmän kuin koskaan.

Lue lisää
Tapahtuma

Äänekoskella vietetään ysiluokkalaisten avoimia ovia ja Teknologiatiistaita 23. marraskuuta

Poken Äänekosken toimipisteissä vietetään ysiluokkalaisten avoimia ovia ja valtakunnallista Teknologiatiistai-tapahtumaa tiistaina 23. marraskuuta. Kaikki alat esittäytyvät Piilolan ja Opinahjon toimipisteissä.

Lue lisää
Tapahtuma

Poke mukana Match XR-tapahtumassa 17.-18.11.

Torstaina klo 11.50 Showcasing University of Jyväskylä XR Campus, Pekka Ouli ja Sara Kumpulainen Pokelta mukana haastateltavina ja torstaina klo 13.30 Showcasing POKE Vocational College, Katja Huttunen ja Jukka Seppänen kertovat toiminnasta Pokella.

Lue lisää
Uutiset

Oppikokin perinteinen jouluateria 15.-16.12.

Perinteinen jouluateria on tarjolla ke-to 15.-16.12. Koronapassi käytössä jouluaterian aikaan.

Lue lisää
Uutiset

Työpaikkaohjaajat ovat tyytyväisiä Pokeen yhteistyökumppanina

Pohjoisen Keski-Suomen kuntien yritykset ja julkinen sektori ovat enimmäkseen tyytyväisiä Pokeen työpaikalla tapahtuvan opiskelun yhteistyökumppanina. 73 prosenttia vastaajista pitää opiskelijan, työpaikkaohjaajan ja opettajien välistä yhteistyötä hyvänä.

Lue lisää
Uutiset

Viitasaaren opiskelijat järjestivät yhdessä sirkuksen lapsille

Viitasaaren Hurrikaanihalli täyttyi väreistä, kasvomaalauksista, hassuista hatuista ja sirkusmusiikista, kun  ensimmäisen vuoden lähihoitajaopiskelijat järjestivät Viitasaaren seurakunnan kanssa yhteistyössä Syyssirkus -tapahtuman esikoululaisille ja perhekerholaisille. Käytännön toteutus ja suunnittelu oli opiskelijoiden tekemä.

Lue lisää