selaa koulutuksia
Opiskelijalle

Office 365 Pro Plus

Office 365 Pro Plus -edun yleinen esittely

Oppilaitoksemme tarjoamana etuna kaikilla työntekijöillä ja opiskelijoilla on mahdollisuus ladata veloituksetta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 Pro Plus) omalle kotitietokoneelleen. Office 365 Pro Plus sisältää päivitysten myötä aina uusimmat Office ohjelmien ominaisuudet.

Office 365 Pro Plus -paketti sisältää niin opiskelussa kuin työssä hyödylliset ja tarpeelliset ohjelmat. Pakettiin kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle tietokoneellesi (Windows tai Mac). Lisäksi voit hakea iPadin, iPhonen tai Androidin sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne maksutta oppilaitoksen tunnuksella.

Office 365 Pro Plussaa voi käyttää niin kauan kuin henkilöllä on POKEn voimassa oleva käyttäjätunnus ja tunnuksella on Office 365 Pro Plus –käyttöoikeus. Tietokoneen, johon Office 365 Pro Plus on asennettu, pitää olla yhteydessä internetiin, sillä Office 365 Pro Plus tarkastaa käyttöoikeuden automaattisesti 30 päivän välein. Kun Office 365 Pro Plussan käyttöoikeus päättyy, Office siirtyy rajoitettuun tilaan, jolloin vain tiedoston lukeminen ja tulostaminen onnistuvat. Officen voi uudelleenaktivoida toisella tunnuksella (jolla Office 365 Pro Plus –käyttöoikeus) tai erikseen ostetulla tuoteavaimella.

Office 365 Pro Plus asennus

  1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
  2. Kirjaudu sisään oppilaitokselta saadulla Office 365 -tililläsi
  3. Klikkaa sivulla Office vaihtoehdon oikeasta reunasta Asenna -painiketta ja seuraa ohjeita