selaa koulutuksia
Biotalouskampus

Biotalouskampus

Biotalouskampus

Saarijärven Tarvaalassa sijaitseva Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan opiskelijat, yrittäjät, investoijat, tutkijat ja kehittäjät kohtaavat.

Biotalouskampuksella opiskellaan tulevaisuuden osaamista jo tänään. Näytämme suuntaa maatalouden, metsätalouden, eläintenhoidon, biotalouden sekä Green Care –osaamisen opiskelulle.

Tarvaalassa on järjestetty maatalousalan koulutusta yli 150 vuotta, vuodesta 1867 lähtien. Biotalouskampus on pitkän historiansa aikana ollut aina kehityksen kärjessä: tällä hetkellä painopisteenä on erityisesti uusien ammattilaisten kouluttaminen sekä alan yrittäjyys ja käytännönläheinen tutkimustyö.

Tänä päivänä Tarvaalan mäellä toimivat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston maa-, metsätalous- ja ympäristöala sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti. (Tästä Biotalousinstituutin www-sivuille.) Oppilaitokset ja SSYP Kehitys Oy (Lue lisää ja siirry Saarijärven yrityspalveluiden www-sivuille tästä.) kehittävät Biotalouskampusta yhdessä. (Tutustu Biotalouskampukseen www.biotalouskampus.fi -sivuilla.)

Kestävää kehitystä toteutetaan POKEn luonnonvara- ja ympäristöalalla arjen käytänteissä.  Oppilaitoksella on kestävän kehityksen sertifikaatti, jota päivitetään vuosittain.

LUE LISÄÄ BIOTALOUSKAMPUKSESTA

Tarvaalassa tehdään tulevaisuutta – Yhdessä!

Tarvaalan Biotalouskampus esittelyvideo