selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Avoimia oppisopimuspaikkoja Viitasaarella sahateollisuuden tuotantoon

Haka-Wood etsii Viitasaarelle oppisopimusopiskelijoita

POKE kouluttaa osaajia oppisopimuksella Haka-Woodille sahateollisuuden tuotannon tehtäviin. Puuteollisuuden perustutkintokoulutus kestää kaksi vuotta ja siitä maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa koko opiskeluajalta.

Haka-Wood on Euroopan johtava koivusaha Viitasaaren Permosrannalla, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Viitasaaren keskustasta. Tuotantoon on investoitu viime vuosina paljon ja sitä kehitetään edelleen. Tuotantokapasiteetin kasvaessa yritys kaipaa lisää koulutettua työvoimaa. Tuotannossa on avoinna tällä hetkellä kolme työpaikkaa. Koulutus aloitetaan optimikatkaisulinjalta ja tarkoituksena on opettaa jokaiselle vähintään kolmen eri työpisteen tehtävät. Jatkossa työntekijän on mahdollisuus oppia ja kouluttautua lisää, ja näin saada lisää vastuuta tuotannossa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Haka-Wood on pieni ja tiivis työyhteisö, jossa tiimityö korostuu. Työtä tehdään ahkeralla, mutta rennolla asenteella. Kaikki työtehtävät on mahdollista oppia ilman aikaisempaa sahateollisuuden työkokemusta – oikealla asenteella ja motivaatiolla pääsee pitkälle!

Jos etsit uuttaa suuntaa työelämään ja nopeaa väylää työllistymiseen, ota yhteyttä:

Tiina Pitkänen puh. 040 5949 001
tai tiina(at)haka-wood.fi