selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Biotalouskampuspäivä 11. syyskuuta

Biotalouskampuspäivä 11.9.2021

Saarijärven Tarvaalan Biotalouskampuksella Uuraistentie 240 ja Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala

Biotaloudessa on kestävän maailman tulevaisuus

Millainen on tulevaisuuden maatila? Entä moniarvoinen metsä? Miten kosteikko toimii vesiensuojelussa, ja miten mustasotilaskärpäset siihen liittyvät? Biotalouskampukselta löytyy vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin lauantaina 11.9.2021 klo 10 – 15.

Biotalouskampuspäivässä on mahdollisuus tutustua kampuksen koulutustarjontaan, tiloihin ja monipuoliseen toimintaan. Paikan päällä voi esimerkiksi kokeilla simulaattoreita, tutustua testaus- ja laboratoriotiloihin, tavata eläimiä ja shoppailla Puoti Kultaviljassa tai lähituotetorilla.

Osa ohjelmasta toteutetaan hybridinä, jolloin sitä on mahdollisuus seurata myös verkon välityksellä mistä tahansa.

Yhteistyökumppanit esittelevät omaa tarjontaansa eri puolilla kampusta. Koneita ja kalustoa löytyy Forestorin kulmilta, lähituotteiden myyjille on tilaa Sinisen talon ja POKEn päärakennuksen luona keskusympyrässä, ja muitakin esittelypaikkoja on runsaasti.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Paikkamaksua emme peri. Mikäli esittelykoneiden yms. siirtämiseen tarvitaan apua, sovitaan asiasta erikseen, samoin mahdollisesta sähkön tarpeesta.

Päivän ohjelma julkaistaan osoitteessa www.biotalouskampus.fi ja Biotalouskampuksen Facebook-sivulla. Oheisohjelmaakin on tarjolla mm. Kivikauden kylässä!

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kohtaamispaikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat. Päätoimijat ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala.

Lisätietoja
Annemari Sinikorpi
Viestintävastaava
JAMK Biotalousinstituutti
p. 040 661 2376
annemari.sinikorpi(at)jamk.fi