selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Haemme kasvatusohjaajaa

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto hakee kasvatusohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Äänekoskelle. Tehtävänä on opiskelijoiden ohjaaminen ja tukeminen opintoihin ja arkeen liittyvissä kysymyksissä. Työtä tehdään moniammatillisesti kaupungin opiskeluhuollon ja etsivän nuorisotyön toimijoiden parissa sekä ammattiopiston opettajien, opinto-ohjaajien ja opintosihteerien kanssa. Työ sisältää myös opiskelijoiden opintojen edistymisen seurantaa ja suunnittelua.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi (AMK) tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta ohjaus- ja verkostotyöstä sekä koulun nuorisotyöstä. Ammatillisen koulutuksen tuntemus ja kokemus nuorten ohjaamisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä oppia uutta. Käytössä olevan opiskelijahallinto-ohjelman (Primus/Wilma) ja Office365- ympäristön tuntemus ja käyttötaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja oman työn suunnittelua, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä palvellaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita ja tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä viestintätaitoja niin kasvotusten kuin sähköisessäkin viestinnässä.

Palkkaus on KVTESin mukainen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antaa

opiskelijahuollon koordinaattori Kimmo Raitio
puh. 040 4859 799
kimmo.raitio(at)poke.fi

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 14.8.2020 klo 12 mennessä osoitteella:

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky,
PL 41, Piilolantie 17
44101 Äänekoski

tai sähköpostitse toimisto(at)poke.fi