selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Haemme opintosihteeriä Äänekoskelle

Haemme opintosihteeriä Äänekoskelle Piilolaan

Haemme opintosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on opiskelijavalintoihin ja koulutusten käynnistämiseen liittyvien asioiden valmistelu (oppisopimus-, työvoima- ja jatkuvan haun koulutukset), oppisopimusten käsittely, muutosten käsittely, viranhaltijapäätösten valmistelu, opiskelijahallinto-ohjelman tiedonhallinta sekä tiedon ylläpito ja päivittäminen, opintojen edistymisen seuranta sekä opiskeluun liittyvien asiakirjojen laadinta. Työ sisältää myös opiskelijoiden ja yksikön henkilökunnan jäsenten neuvontaa oppisopimus-, työvoima- ja jatkuvan haun koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävä edellyttää vähintään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa ja perehtyneisyyttä ammatillisen koulutuksen järjestämiseen. Tehtävässä vaaditaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä oppia uutta. Käytössä olevan opiskelijahallinto-ohjelman (Primus) ja Office365- ympäristön tuntemus ja käyttötaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja oman työn suunnittelua, tiedonhakutaitoja, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa sekä täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Tehtävässä palvellaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita ja tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä viestintätaitoja niin kasvotusten kuin sähköisessäkin viestinnässä.

Palkkaus on KVTESin mukainen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Käytämme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antavat

koulutusjohtaja Hannu Pönkä
puh. 0400 549 288
hannu.ponka(at)poke.fi ja

opiskelijahuollon koordinaattori Kimmo Raitio
puh. 040 4859 799
kimmo.raitio(at)poke.fi

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 16.12.2019 klo 12 mennessä osoitteella:

Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
PL 41, Piilolantie 17, 44101 Äänekoski

tai sähköpostitse toimisto(at)poke.fi