selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Äänekosken terveyskeskuksen ohjeita koronarokotuksiin

Opiskelijoiden koronarokotukset Äänekoskella

Piilolan yksikössä 1. rokotuspäivä on torstaina 19.8. ja Opinahjossa rokotetaan torstaina 2.9.

2. rokotuspäivä on Piilolassa 11.11. ja Opinahjossa 25.11.

Opettajat tiedottavat ryhmiään.

Tiedote Poken Piilolan ja Opinahjon opiskelijoille ja heidän huoltajilleen

Koronatartuntojen ilmaantuvuus on noussut Suomessa ja Ääneseudulla viime aikoina huolestuttavasti. Koronarokotus antaa hyvän suojan koronatartuntoja vastaan. Rokotuksen ottaminen on suositeltavaa, mutta täysin vapaaehtoista. Lisätietoa koronaviruksesta ja rokottamisesta saat thl.fi –sivustolta.

Äänekosken Terveyspalvelut järjestää pop up -koronarokotuspäivän Poke Piilolan tiloissa torstaina 19.8.2021 ja Opinahjon tiloissa 2.9.2021. Rokotamme sekä äänekoskelaisia että ulkopaikkakuntalaisia ensimmäisen koronarokotteen ottavia Pokella opiskelevia nuoria.

Koronarokotteen voi saada rokotuspäivinä klo 9.00-11.30 ja klo 12.00-15.30 välisenä aikana yksiköiden liikuntasalissa. Opettajat tiedottavat asiasta lisää. Rokote annetaan olkavarteen, joten rokotuspäivänä kannattaa varata ylle lyhythihainen pusero. Rokotteena käytetään BioNTech-Pfizerin Comirnaty –rokotetta.

Alaikäisten ammattiin opiskelevien nuorten huoltajilta ei pyydetä erillistä kirjallista lupaa rokotteen ottamiseen, sillä nuorten arvioidaan jo olevan itse kykeneviä tekemään päätöksen rokotteen ottamisesta tai ottamatta jättämisestä.

Keijo Lukkarinen, ylilääkäri
p. 040 500 4313

Riina Kainu
osastonhoitaja / tartuntatautihoitaja
p. 020 632 2485