selaa koulutuksia
Tapahtuma

AgriVenture Finland 2023 -tapahtuma 7.-8.6. Biotalouskampuksella

Agriventure Finland 2023 järjestetään Biotalouskampuksella Tarvaalassa 7.-8.6.2023.

Kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up – yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat kohtaavat kesäkuussa kansainvälisessä Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days-tapahtumassa Biotalouskampuksella. Tapahtuman ytimenä on tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, sekä löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita.

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!

AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa.

Ohjelmassa mm.
  • inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta
  • kovatasoinen pitchauskilpailu startupeille
  • käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä
  • tehokasta verkostoitumista alan kuumimpien yritysten, sijoittaijen ja kansainvälisten kollegojen kesken
    Biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet teknologioiden demonstroimiseen ja testaamiseen todellisissa olosuhteissa.

Tapahtuman yhtenä pääpuhujana Johannes Tiusanen

Johannes on 19. sukupolven maanviljelijä, PdD-tieteilijä ja apulaisprofessori, joka on erikoistunut maaperätieteeseen ja elektroniikkaan. Hän on Soil Scoutin perustaja ja johtava tiedeupseeri, johtava maaperän asiantuntijoiden kehittyneimmän langattoman maaperän seurantaratkaisun tarjoaja.
Tule mukaan Johanneksen ja muiden visionääristen ihmisten, yritysten ja järjestöjen joukkoon AgriVentureen!
Lue lisää ja rekisteröidy jamk.fi -sivuilla
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Jamk, Poke ja Saarijärven kaupunki