selaa koulutuksia
Tapahtuma

Keksintöjen viikko XR 2.-3.10.-messuohjelma

Tapahtuma aukeaa perjantaina 2. lokakuuta klo 12 ja se on kaikille avoin. Tutustu tapahtumaan ja tilaa maksuton sisäänpääsylinkki virtuaalitapahtumaan! https://www.keksintojenviikko.fi/vierailijat_350

2.-3.10. Keksintöjen Viikko -virtuaalitapahtuma nostaa esiin uusia innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Messuilla voi tutustua moniin elämää helpottaviin ideoihin, löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita. Lisäksi luvassa on useita puheenvuoroja, jotka tarjoavat kiinnostavia näkökulmia yrittäjyyteen ja keksintöihin.
Tänä syksynä Keksintöjen Viikko XR -tapahtuma tarjoaa huikean virtuaalimessuelämyksen kun messutapahtuma rakentuu kokonaisuudessaan virtuaaliseen Microsoftin AltspaceVR-ympäristöön. Messuvieraat ja näytteilleasettajat liikkuvat virtuaalisella messualueella avatar-virtuaalihahmoina ja aivan kuten fyysisillä messuilla, voi virtuaalitodellisuudessa tutustua näytteilleasettajien uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, keskustella näytteilleasettajien, asiantuntijoiden ja messuvieraiden kanssa sekä kuunnella huippupuhujien ajatuksia herättelevät puheenvuorot.
Saat messuista parhaan mahdollisen elämyksen, kun luot itsellesi oman virtuaalihahmon eli avattaren. Perinteisempi vaihtoehto on seurata messuja Keksintöjen Viikon YouTube-kanavan kautta. Tapahtuma on kaikille vierailijoille avoin ja maksuton!