selaa koulutuksia
Tapahtuma

Mahdollisuuksien Markkinat -verkkotapahtuma torstaina 22. lokakuuta

Mahdollisuuksien markkinat -tapahtuma keskittyy tänä vuonna tulevaisuusteemoihin rekrytointimessujen sijaan. Uusi normaali haastaa meitä kaikkia tarkastelemaan niin työtä kuin tulevaisuuttakin aivan uusista näkökulmista. Kutsumme työnhakijat ja työnantajat koolle Zoom-webinaariin 22.10.2020 klo 12.00 alkaen.

Livelähetys toteutetaan ja lähetetään Saarijärven keskustassa sijaitsevan Jyväskylän ammattikorkeakoulun BioPaavo-toimitiloista.  Tilaisuuden aluksi tarjoamme työnhakijoille kattavan katsauksen Saarijärven alueen paikallisiin palveluihin ja ajankohtaisiin asioihin. Kerromme erityisesti uudistuvista palveluista sekä tuoreista työllistymisen mahdollisuuksista paikkakunnalla.   

Kello 14 alkaen keskitymme ideoiden ja inspiraation kipinöihin, joita kutsutaan kuulemaan työhakijoiden lisäksi myös työnantajat ja yritykset. Työelämän muutosta ja uudistuvan työn teemoja kuulijoille puheenvuoroissaan valottavat muun muassa Työn virta -selvityksen DuuniStep-hankkeelle tehnyt Visa Törmälä ja uudistuvan työn asiantuntija, vanhempi neuvonantaja Jaana Villanen Sitrasta.  

Tapahtuman toteuttavat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto ja Saarijärven kaupunki / DuuniStep -hanke, Saarijärven kaupungin elinvoimapalvelut, Keski-Suomen TE-toimisto ja BioPaavo by JAMK.

BioPaavon iltatilaisuus VR Art goes lande on suunnattu erityisesti digitaalisesta taiteesta kiinnostuneille nuorille. Kello 17 – 19 välisenä aikana BioPaavon toimitiloissa on mahdollista päästä testaamaan VR ja AR -laitteita ja kuulemaan yrittäjyystarinoita. Iltatapahtuman järjestäjinä toimivat Amazing Lande, Saarijärven yrityspalvelut ja Duunistep.

Lisätietoa tapahtumasta sekä webinaarilinkki täältä: https://www.saarijarvi.fi/tyo-ja-yrityspalvelut/tyollisyyspalvelut/mahdollisuuksien-markkinat-2020