selaa koulutuksia
Tapahtuma

Me tullaan Pokesta -valmistujaisjuhla 29.5. klo 12

Poken kaikkien yksiköiden yhteinen live-lähetys Me tullaan Pokesta -valmistujaisjuhla järjestetään perjantaina 29.5. kello 12.

Juhli valmistuneita ja kesän alkamista yhdessä muiden Pokelaisten kanssa! Tähän juhlaan mahtuvat mukaan ystävät, perhe, kummit ja isovanhemmat.

Me tullaan Pokesta -LiveStreemattu valmistujaisjuhla netissä perjantaina 29.05.2020 klo 12.00

Liity juhlaan mukaan kotisohvalta, keittiön pöydän äärestä, pihalta tai rannalta. Osallistu rennosti verkkareissa tai aloita valmistujaispäiväsi juhlassa yhdessä muiden valmistuvien kanssa. Valmistujaisjuhlassa on perinteisesti kuntayhtymän johtajan puhe, valmistuvan opiskelijan puhe ja musiikkiesityksiä. Juhlassa ovat kuvien kautta mukana kaikki Poken yksiköt Äänekoskelta, Viitasaarelta ja Saarijärveltä. Jokaisesta yksiköstä valmistuneet julkistetaan livenä lähetyksessä, jota juontavat Poken opiskelijat. Opiskelijat ja opettajat voivat lähettää chatin kautta kesätervehdyksiä. Tervetuloa juhlimaan kanssamme verkossa!

Tervetuloa seuraamaan juhlaa tämän linkin kautta. 

Mobiililaitteella (android) tapahtuman katsominen vaatii Teams-sovelluksen lataamisen Google Play-kaupasta etukäteen. Asennettuasi sovelluksen sinun ei tarvitse suorittaa sovelluksen pyytämiä kirjautumisia, vaan klikkaa tällä www-sivulla olevaa tapahtumalinkkiä ja avaa sovelluksessa Teams ja liity tapahtumaan vieraana.

Tietokoneella tapahtumalinkkiä klikkaamalla valitse näin:

Teams liittyminen selaimella--