selaa koulutuksia
Tapahtuma

Miten sulla menee? Hyvinvointitapahtuma nuorille 13.4.

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu maksuton hyvinvointitapahtuma Äänekosken Pankkari Areenalla ke 13.4. klo 11-16.

Mukana mm. eri toimijoiden esittelypisteitä, toiminnallisia juttuja, onnenpyörä, smoothiebaari jne. ja mikään ei maksa mitään. Tervetuloa!

Miten sulla menee? -tapahtuman takana ovat Ääneseudun Ilona ry ja Meijän Mieli -hanke, jotka haluavat tukea paikkakunnan nuorten hyvinvointia. Poke ja suuri joukko muita nuorten parissa toimivia tahoja, kuten järjestöjä, hankkeita sekä kaupungin eri yksiköitä on myös mukana tapahtumassa.

Tapahtumassa tarjotaan nuorille ilmaisia lajikokeiluja, kuten keilaus ja frisbeegolf.
Paikalla on myös mm. VR-paja, mielikioski ja rentoutumispiste sekä hiusalan opiskelijoiden pikakampaamo. Marttojen pisteellä pääsee maistelemaan smoothieta tai virkistäytymään kahvikupposen äärellä. Onnenpyörästä voi pyöräyttää itselleen hyvinvointiin liittyviä pikkulahjoja tai lahjakortteja. Pihalla päivystää nuorisotoimen Kesäkaara mielenkiintoisine aktiviteetteineen. Luovaa toimintaa pääsee toteuttamaan graffitimaalauspisteellä.

Areenan salissa esittäytyvät ja palveluistaan kertovat eri alojen toimijat. Tapahtumassa huomioidaan vallitsevat hygieniasuositukset ja tarjolla on käsidesiä ja kasvomaskeja.