selaa koulutuksia
Tapahtuma

Pankkarin Bisnesaamussa puhutaan muutoksesta ja oppimisesta 28. marraskuuta

Tervetuloa Pankkarin Bisnesaamuun torstaina 28.11.2019 klo 8.30-12.00. Tapahtumapaikkana toimii Äänekoski Areena Pankkarin kahvila, Vanha Vaasantie 426, 44100 Äänekoski.

Tapahtumassa viritetään ajatuksia yksilön muutoskykyisyyteen, organisaation kasvuun ja oppimiseen. Bisnesaamussa päivität tietämystäsi Keski-Suomen elinkeinoelämän kuulumisista ja tapaat verkostoa.

Aamupäivän ohjelma:
Klo 8.30-9.00 Aamukahvit. Virittäydy päivään nauttimalla kahvia tai teetä mukavassa seurassa.
Klo 9.00-12.00 Aamupäivän puheenvuoroissa teemoina ovat yksilöiden, organisaatioiden ja alueen muutoskykyisyys, oppiminen ja kasvu.

Esiintyjät

Ulrika Björkstam, valmentaja- kirjailija, GoodCo: Kasvun paikka

Elämä ei aina mene niin kuin sitä itse suunnittelee. Muutokset ja yllättävät tilanteet koettelevat ihmismieltä ja haastavat tapaamme katsoa kohti tulevaa. Mistä muutoskykyisyys, eli resilienssi, kumpuaa? Kuinka kasvattaa muutoskykyisyyttä tiukkojen paikkojen varalle? Miten suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti muutostenkin keskellä ja pitää omista unelmista kiinni?

Resilienssi antaa ihmisille vahvuutta kohdata ja ottaa vastaan ongelmia, mutta sen osa-alueet ovat elementtejä, joita tulee työyhteisössä rakentaa pitkin matkaa. Kuinka kehittää niin omaa kuin organisaation muutoskykyisyyttä?

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja ja kirjailija, jonka työn keskiössä ovat resilienssi eli muutoskykyisyys, itsen johtamisen taidot sekä parempi työelämä. Puheenvuoroissaan hän haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin. Lisätietoja: https://www.goodco.fi

Minna Liminka, hyvän työelämänkehittäjä: Jatkuvan oppimisen kulttuuri

Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti, joten menestymisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä on organisaation kyky oppia uutta. Mitkä tekijät vaikuttavat oppimiskykyyn, miten jatkuvan oppimisen kulttuuria rakennetaan arjen keskellä? Minna Liminka on hyvän työelämän kehittäjä, joka on mukana POKEn hallinnoimassa Invest In Staff – IVS -hankkeessa, jota tehdään yhdessä Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan yritysten kanssa. Lisätietoja: https://poke.fi/hankkeet/ivs

Ari Hiltunen, toimitusjohtaja Keski-Suomen kauppakamari:
Keski-Suomi kasvun maakunta

Millaiselta Keski-Suomen elinkeinoelämä näyttää juuri nyt ja minne ollaan matkalla? Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen avaa puheenvuorossaan Keski-Suomen kasvun näkymiä ja nykytilaa muuttuvassa maailmassa. Hiltunen on monialainen ekspertti, jolla on vahva Keski-Suomen elinkeinoelämän tuntemus. Hiltusella on vankka kokemus muun muassa johtotehtävistä, hankkeiden läpiviennistä ja muutosjohtamisesta. Kauppakamari on yritysten alueellinen, valtakunnallinen ja globaali yhteistyöverkosto. Kauppakamari edistää yritysten toimintaa ja kasvua sekä huolehtii, että yritysten ääni kuuluu. Lisätietoja: www.kskauppakamari.fi/

Pankkarin bisnesaamussa keskustellaan ja inspiroidutaan asiantuntijoiden puheenvuoroista. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille persoonille, organisaatioille ja yrityksille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Pankkarin Bisnesaamu toteutetaan yhteistyössä ÄäneHub, Äänekosken kaupunkin elinvoimayksikkö, Äänekoski Areena Pankkari, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto/Työelämäpalvelut, Keski-Suomen Yrittäjät ja Keski-Suomen kauppakamari kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 14.11.2019 mennessä osoitteessa: https://forms.gle/1L7khXY1A1mgGURK8