selaa koulutuksia
Tapahtuma

Pokella vietetään avoimia ovia ja Teknologiatiistaita 26. marraskuuta

Avoimet ovet Teknologiatiistaina 26.11.2019

Poken Äänekosken toimipisteissä vietetään jälleen avoimia ovia ja valtakunnallista Teknologiatiistai-tapahtumaa tiistaina 26. marraskuuta klo 9-14. Kaikki alat esittäytyvät Piilolan ja Opinahjon toimipisteissä. Lisäksi Piilolassa toimintaansa esittelevät monet Poken yhteistyöyritykset Teknologiatiistain hengessä, ja Opinahjossa esittäytyvät kaupan alan yritykset.

Päivän aikana Piilolassa ja Opinahjossa vierailee noin 800 yhdeksäsluokkalaista ympäri pohjoista Keski-Suomea. Avoimiin oviin ovat tervetulleita ihan kaikki.

Äänekosken Piilolassa,
Piilolantie 17, esittäytyvät tekniikka, tietotekniikka, logistiikka, ravintola- ja catering -ala, hiusala ja Saarijärven Tarvaalan metsä- ja raskaskoneala.

Äänekosken Opinahjossa,
Opinahjontie 1, esittäytyvät sosiaali- ja terveysala, kasvatus- ja ohjausala, kaupan ja hallinnon ala, Viitasaaren toimipisteen ravintola- ja catering-ala ja logistiikka, Saarijärven Tarvaalan toimipisteen eläintenhoito, maatalous ja ympäristöala.

Esittelemme myös uusimpia digitaalisia oppimisympäristöjämme. Päivän aikana voi kokeilla mm. logistiikka- ja metsäalan simulaattoreita sekä virtuaali- ja hololaseja.

Kutsumme mukaan kaikki ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan Poken monipuoliseen koulutukseen sekä moderneihin oppimismenetelmiimme.

Olette lämpimästi tervetulleita meille!

Lisätietoja: viestintäsihteeri p. 040 170 6207