selaa koulutuksia
Tapahtuma

Yläkoululaiset pääsevät näyttämään taitojaan Taitaja9-paikalliskilpailussa

Yläkoululaisille suunnattu hauska ja toiminnallinen Taitaja9-paikalliskilpailu järjestetään Äänekosken Piilolan  ja Viitasaaren kampuksilla 3. marraskuuta.

Kilpailut ovat avoimet kaikille alueen 7.-9.-luokkalaisille peruskoululaisille. Äänekoskelta ja Viitasaarelta jatkoon pääsee kolme parasta joukkuetta kummastakin yksiköstä.

Päivän aikana joukkueet suorittavat 4-5 tehtävää, jotka liittyvät tekniikan ja liikenteen, kaupan ja hallinnon sekä ravintola- ja cateringalan koulutuksiin.

Äänekoskella tehtävät ovat alojen työsaleissa, jolloin peruskoululaiset pääsevät samalla tutustumaan aitoon opiskeluympäristöön.

Viitasaarella kilpailu järjestetään logistiikan hallissa.

-Kilpailussa mitataan kädentaitoa ja nokkeluutta ja tutustutetaan ammatillisen koulutuksen aloihin, sanoo opiskelijapalveluvastaava Kimmo Raitio.

Kolme parasta joukkuetta kummaltakin paikkakunnalta pääsee aluekilpailuihin Jyväskylään. Aluekilpailusta parhaat pääsevät puolestaan Espooseen valtakunnalliseen finaaliin, joka järjestetään keväällä.

Taitaja9 -paikalliskilpailut järjestetään torstaina 3. marraskuuta Äänekoskella Piilolassa (Piilolantie 17) kello 9.45-12.30 ja Viitasaaren yksikössä (Teollisuustie 12-14) kello 10-14.

Lisätietoja:

Viitasaarella kasvatusohjaaja Anne Tuliranta-Koitela, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 624 0330

Äänekoskella opiskelijapalveluvastaava Kimmo Raitio, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 485 9799

Lue lisää Taitaja-kilpailuista.

Taitaja9-kilpailut