selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Työelämäpalvelut palvelee normaalisti

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken Työelämäpalvelut palvelee yrityksiä ja muita asiakkaitaan normaalisti kesäkuun ajan. Heinäkuussa lomailemme ja palaamme taas normaaliin toimintaan elokuun alussa.

Työelämäpalvelujen asiantuntijat palvelevat asiakkaitaan puhelimitse ja digitaalisesti. Koulutukset pyritään järjestämään etäopetuksena ja muilla vaihtoehtoisilla suoritustavoilla.

Osaamisen kehittäminen ja muutostilanteet

Asiakkuusvastaavamme ovat valmiina auttamaan yritystäsi niin osaamisen kehittämiseen kuin yrityksen muutostilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Palvelualat
Salmelin Maija
matkapuhelin: 040 7083 710
sposti: maija.salmelin@poke.fi

Tekniikan alat
Piispanen Olavi
matkapuhelin: 040 1439 222
sposti: olavi.piispanen@poke.fi

Palvelualat, Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Ikonen Maarit
matkapuhelin: 040 0646 718
sposti: maarit.ikonen@poke.fi

Tekniikan alat, Maa- ja metsätalousalat
Autioniemi Janne
matkapuhelin: 040 0475 611
sposti: janne.autioniemi@poke.fi

 

Ammatillisen koulutuksen koulutus- ja oppisopimusopiskelijoiden oppiminen ja työskentely työpaikoilla jatkuu normaalisti, jos se on työpaikan puolesta mahdollista ja työympäristö on opiskelijalle turvallinen.

Mikäli oppi- tai koulutussopimus joudutaan väliaikaisesti keskeyttämään tai purkamaan, pyrimme järjestämään opiskelijalle mahdollisuuden hankkia muulla tavoin henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa tavoitteeksi asetetun osaamisen.

Työelämäpalvelumme on sinua ja yritystäsi varten. Olethan yhteydessä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.