selaa koulutuksia
Uutiset

Anne Rantanen palkittiin Cordon Bleu -ammattikunnan tunnuksella

Poken ravintola- ja catering-alan lehtori Anne Rantanen palkittiin Cordon Bleu -ammattikunnan tunnuksella kiitokseksi aktiivisesta yhdistystoiminnasta Suomen Keittiömestarit ry:n liittopäivillä Tampereella 8.-9. helmikuuta. Anne toimii myös Keski-Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtajana. Äks-lehden juttu ja kuva täällä.

Annella on alansa parasta osaamista, uskaliasta toteuttamista ja tiedon ja taidon jakamista opiskelijoillemme. Lähiruoka, luonnonyrtit, raaka-aineiden arvostus, sopivat makuyhdistelmät, ennakkoluuloton ote ruoanvalmistukseen, huippu ammattitaito ja lämmin asenne vaativaan opetustyöhön.

Paljon onnea Anne!

Tammikuussa 2018 Anne Rantanen lyötiin Paistinkääntäjien eli Chaîne des Rôtisseurs Finlande -järjestön jäseneksi Tampereen kapitulissa arvolla Chef Rôtisseur Anne Rantanen. Lue Äks-lehden uutinen tästä.

Vanhojen tanssien juhlaruokailun järjestäminen

Anne ja opiskelijat järjestivät Äänekosken vanhojen juhlaruokailun Pokella Piilolassa perjantaina 14.2.2020.

Jälkiruokien valmistusta