selaa koulutuksia
Uutiset

Biotalouskampuksella järjestetään Esihautomo-opintojakso

Tervetuloa mukaan Biotalouskampuksella järjestettävälle Esihautomo-opintojaksolle!  

Esihautomo on tarkoitettu kaikille, joilla on yritysidea tai tuore yritys. Esihautomossa kehitetään omaa yritysideaa konkreettisesti mm. laatimalla liiketoimintasuunnitelma, markkinointi/myyntisuunnitelma sekä kannattavuuslaskelma. Kontaktikertojen teemoina ovat myös omien yrittäjävalmiuksien kartoittaminen, tuotteiden/palveluidean kuvaus, näkemykset potentiaalisista asiakkaista sekä selvitys markkinatilanteesta. Opintojakson sisältöä painotetaan osallistujien liikeideoiden tarpeiden mukaan.

Esihautomo (5 op) vaatii osallistujalta sitoutumista kymmeneen kontaktikertaan, itsenäistä työskentelyä sekä aktiivista otetta.

Muille kuin Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston, Gradian tai Poken opiskelijoille opintojakson suorittaminen maksaa 75 euroa avoimen ammattikorkeakoulun opintoina.

Esihautomo järjestetään torstaiaamuisin klo 8.30-11.45, alkaen 12.9.2019. Aikataulua voidaan tarkentaa osallistujien toiveiden mukaan. Opintojakso toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kymmenen.

Lisätietoja

Jyväskylän Yritystehdas: yritystehdas.fi
Avoin ammattikorkeakoulu: www.jamk.fi/avoin

Ilmoittaudu mukaan välittömästi:
mari.hakkarainen@jamk.fi, 050 406 6057.