selaa koulutuksia
Uutiset

Duuni Keski-Suomessa opiskelijat ja työnantajat kohtaavat!

Kuin Tinder ja LinkedIn yhdessä – Duuni Keski-Suomessa opiskelijat ja työnantajat kohtaavat!

Duuni Keski-Suomi yhdistää kolmen keskisuomalaisen koulutuksenjärjestäjän opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla. Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK), Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (POKE) opiskelijat löytävät nyt työharjoittelupaikkansa samasta palvelusta.

Duuni Keski-Suomi on helppokäyttöinen sähköinen palvelu opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamiseen harjoittelu-, opinnäytetyö-, projektityö- ja työpaikkojen tiimoilta. Palvelu on maksuton ja siihen pääsevät kirjautumaan JAMKin, Gradian ja Poken opiskelijat. Myös yrityksille palveluun kirjautuminen ja työpaikkojen ilmoittaminen on maksutonta.

Palvelun avulla oppilaitokset haluavat keskittää työpaikat ja osaajat samaan paikkaan.

Duuni Keski-Suomi mahdollistaa entistä paremmin opiskelijan ja työnantajan kohtaamisen, kun kaikki avoimet paikat ja työnhakijat löytyvät jatkossa samasta palvelusta, kertoo suunnittelija Outi Laitinen JAMKin opiskelijaviestinnästä.

Oppilaitosyhteistyö on parhaimmillaan ennakoivaa rekrytointia, jolla voidaan varmistaa osaavan työvoiman saatavuutta myös tulevaisuudessa sekä rakentaa positiivista työnantajamielikuvaa opiskelijoille. Haluamme auttaa työnantajia kehittämään oppilaitosyhteistyötään ja löytämään uudenlaisia mahdollisuuksia opiskelijoiden tavoittamiseksi ja hyödyntämiseksi, täydentää Gradian asiakkuuspäällikkö Petra Leppäharju-Lipitsä.

Opiskelija voi laatia palveluun oman profiilinsa ja kertoa osaamisistaan. Työnantajat puolestaan voivat tuoda sovellukseen avoimia työpaikkailmoituksia, joissa määrittelevät tehtävään sopivan hakijan. Palvelun avulla yritykset voivat myös etsiä kykyjä opiskelijoiden keskuudesta. Taustalla oleva tekoäly osaa myös automaattisesti ehdottaa tehtävään sopivimpia opiskelijoita paikkaa hakeneiden joukosta.

Duuni Keski-Suomi ei ole pelkästään rekrytointikanava, vaan sen avulla opetellaan nykyaikaista työnhakua, pohditaan omia taitoja, sekä harjoitellaan oman osaamisen markkinointia, tiivistää kouluttaja Minna Takalo-Eskola Pokelta.

Palvelu on ollut Gradialla ja Pokella pilottimuotoisesti käytössä jo yli vuoden verran osana Sujuvat työnhakumarkkinat –hanketta, joten se on osalle opiskelijoista jo entuudestaan tuttu.

Duuni Keski-Suomi löytyy osoitteesta duunikeskisuomi.fi. Palvelun toteuttaa Tiitus Group Oy.

Lisätietoja
Outi Laitinen, suunnittelija
outi.laitinen(at)jamk.fi
p. 040 641 6370
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Minna Takalo-Eskola, kouluttaja
minna.takalo-eskola(at)poke.fi
p. 040 6326 327
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Petra Leppäharju-Lipitsä, asiakkuuspäällikkö
Petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi
p. 040 341 6364
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia