selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme äidinkielen, taiteen ja luovan ilmaisun opettajaa

Haemme äidinkielen sekä taiteen ja luovan ilmaisun päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Tehtävänä on toimia yhteisten tutkinnon osien viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osan opettajana:

  • viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä suomi ja
  • suomi toisena kielenä sekä
  • taide ja luova ilmaisu osa-alueet

Edellytämme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja ja rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta. Arvostamme myös hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja ja kokemusta verkko-opetuksesta sekä lukitesteistä sekä vastuunottavaa asennetta opetuksen kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii yleissivistävän näkökulman ohella käsitystä siitä, miten oppija voi hyödyntää osaamistaan omassa toiminnassaan ja tulevissa työtehtävissään. Tärkeintä on kuitenkin on aito halu opettaa ja ohjata opiskelijoita, ja kyky työskennellä asiakaslähtöisesti opiskelijoiden tarpeet huomioiden.

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista (986/1998) 14 §:n mukaisesti.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 2.5. klo 12.00 mennessä! Kuntarekry.fi