selaa koulutuksia
Ajankohtaista

Haemme asuntolaohjaajaa Äänekoskelle

Haemme asuntolaohjaajaa Äänekoskelle

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto hakee asuntolaohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Äänekoskelle. Asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, huoltajien kanssa toimiminen sekä asuntola- ja vapaa-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus. Tehtävän luonne on kokoaikatyö ja työaika painottuu ilta-aikaan.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa (esim. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto, yhteisöpedagogin tai sosionomin tutkinto) tai muuten hankittua osaamista, jonka voimme katsoa täyttävän tehtävän edellyttämät vaatimukset. Edellytämme vankkaa kokemusta nuorten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Ammatillisen koulutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista ja yleisimpien työvälineohjelmien käyttötaitoa. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja joustavuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakeminen

Hakemukset 22.12.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostitse liitteineen osoitteeseen:
toimisto(at)poke.fi

Lisätietoja

opiskelijapalveluvastaava Kimmo Raitio
puh. 040-485 9799