selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme englannin ja ruotsin kielen tuntiopettajaa

Haemme päätoimista englannin ja ruotsin kielen tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Tehtäviin kuuluu englannin ja ruotsin opetus ammatillisen koulutuksen eri alojen opiskelijoille. Opetus tapahtuu Äänekoskella sekä osittain myös Viitasaaren, Saarijärven ja Laukaan yksiköissä.

Pääasiallinen tehtävä on opettaa viestintää ja vuorovaikutusta toisella kotimaisella kielellä, ruotsi sekä viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä (englanti). Opetustyö sisältää lähiopetuksen lisäksi verkko-opetuksen ohjausta ja arviointia.

Tehtävään haetaan aloitteellista ja kehittämismyönteistä opettajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu kokeilla uutta ja osaamista verkkopedagogiikassa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemuksen liitteeksi pyydämme toimittamaan CV:n.

Hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta.