selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme vastaavaa karjanhoitajaa Biotalouskampukselle

Haemme vastaavaa karjanhoitajaa

Tule tekemään merkityksellistä työtä Saarijärven Tarvaalaan Biotalouskampukselle!

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Tarvaalan opetusmaatilan navettaan haetaan vastaavaa karjanhoitajaa toimimaan osana opetusmaatilan tiimiä.

Työn sisältö

Vastaavan karjanhoitajan tehtäviin kuuluu navetan päivittäiset hallinnolliset työt, käytännön eläintenhoito ja muut navetan toimintoihin liittyvät tehtävät. Opetusnavetan karjanhoitajan työ sisältää päivittäistä erilaisten opiskelijoiden ohjaamista.

Vastaava karjanhoitaja on mukana suunnittelemassa ja kehittämässä opetusnavetan toimintoja yhdessä tiimin, asiantuntijoiden ja oppilaitoksen johdon kanssa.

Vastaava karjanhoitaja tekee tiimityönä navetan työvuorosuunnittelua sekä tuotantoeläinopetuksen suunnittelua.

Hän myös seuraa navetan toiminnan laatua, tekee navetan kirjanpitoon liittyviä tehtäviä sekä osallistuu EU-tukien hakuun. Vastaava karjanhoitaja osallistuu tiiviisti jatkossa uuden opetusmaatilan oppimisympäristön suunnitteluun. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen Biotalouskampuksen hankkeisiin.

Tietoa opetusnavetasta

Lypsävien määrä on n. 40. Karjanhoitajalla on vastuullaan pihattonavetassa DeLavalin Classic-lypsyrobotti. Pihatossa rehut jaetaan Varmolla ja Avant-pienkuormaajalla. Hyvä tietotekniikan, erilaisten tuotantokoneiden, automaation sekä teknisten laitteiden hallinta on välttämätöntä.

Opetusmaatilan maito toimitetaan Valiolle. Karjanhoidossa on kaksi vakituista työntekijää, sekä henkilö, joka hoitaa vapaapäivinä sijaisuuksia. Opiskelijoita on navetalla lähes joka päivä oppimassa navettatöitä. Opiskelijoiden ohjaus on tärkeä osa työtä.

Työn vaatimukset

Hakijalla tulee olla vahva käytännön tuotantoeläinten eläintenhoitotyökokemus, kokemusta työnjohdosta ja eduksi katsomme nuorten ohjauskokemuksen. Valmius suunnitteluun, hyvät tiimityö ja vuorovaikutustaidot sekä kehityshakuisuus eläintenhoidon ja siihen liittyvän opetuksen kehittämiseen ovat tärkeitä valintaperusteita.

Palkkaus

Palkkaus KVTES mukaan. Oppilaitoksella on tarjota asunto 2h+kk. Valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Hakemukset

Hakemukset pyydämme toimittamaan 5.4. klo 15 mennessä Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta ja hakemusten liitteeksi CV:n.

Kuntarekry.fi -järjestelmään tästä.