selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme kasvatusohjaajaa

Haemme kasvatusohjaajaa

Haemme kasvatusohjaajaa Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistoon Äänekoskelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on opiskelijoiden ohjaaminen ja tukeminen opintoihin ja arkeen liittyvissä kysymyksissä. Työtä tehdään moniammatillisesti kaupungin opiskeluhuollon ja etsivän nuorisotyön toimijoiden parissa sekä ammattiopiston opettajien, opinto-ohjaajien ja opintosihteerien kanssa. Työ sisältää myös opiskelijoiden opintojen edistymisen seurantaa ja suunnittelua.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi (AMK). Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta ohjaus- ja verkostotyöstä. Ammatillisen koulutuksen tuntemus ja kokemus nuorten ohjaamisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä oppia uutta. Käytössä olevan opiskelijahallinto-ohjelman (Primus/Wilma) ja Office365- ympäristön tuntemus ja käyttötaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja oman työn suunnittelua, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä palvellaan sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita ja tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä viestintätaitoja niin kasvotusten kuin sähköisessäkin viestinnässä.

Palkkaus on KVTESin mukainen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antavat

kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkela
puh. 040 5891 677
jouni.kurkela(at)poke.fi

opiskelijahuollon koordinaattori Kimmo Raitio
puh. 040 4859 799
kimmo.raitio(at)poke.fi

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 27.1.2020 klo 12 mennessä osoitteella:

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky,
PL 41, Piilolantie 17
44101 Äänekoski

tai sähköpostitse toimisto(at)poke.fi