selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme kiinteistönhoitajaa Äänekoskelle

Haemme kiinteistönhoitajaa huolehtimaan kiinteistöjen teknisistä kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävistä, talotekniikasta ja valvonnasta sekä kiinteistöjen ulkoaluetöistä.

Tehtävä edellyttää sähköalan ammatillista tutkintoa. Lisäksi edellytämme kiinteistöalan koulutusta tai kokemusta monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä, koneiden ajotaitoa, voimassa olevaa b-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Kykenet omaksumaan hoidettavien kiinteistöjen rakenteet sekä LVI- ja sähköjärjestelmät.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhuolto- sekä mahdolliset päivystystehtävät Poken Äänekosken Piilolan ja Äänekosken Opinahjon yksiköissä sekä tarvittaessa muissa Poken yksiköissä Saarijärvellä, Viitasaarella ja Laukaassa. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Työtehtävä alkaa 2.4.2024 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Jätä hakemuksesi ja CV 9.2. klo 15 mennessä Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta!

Kuntarekry-fi/Kiinteistönhoitaja