selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme opintopsykologia

Tule tekemään merkityksellistä työtä toisen asteen oppilaitokseen.

Haemme opintopsykologia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Opintopsykologin sijoituspaikkana on Äänekoski. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet Poken opiskelijahuollossa osana kasvun tuen tiimiä. Opintopsykologin työ painottuu opiskelukykyä tukeviin keskustelukäynteihin sekä ennaltaehkäisevään mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työ sisältää myös psykologista arviointityötä, yksittäisiä kognitiivisia tutkimuksia, henkilökunnan konsultaatiota, yhteisöllistä opiskeluhuoltotyötä sekä verkostotyötä.

Kehitämme opiskelijoiden tukea ja ohjausta kokonaisvaltaisesti opinto-ohjaajien, erityisopetuksesta vastaavien opettajien, kasvatusohjaajien, kuraattorin ja opiskelijapalveluvastaavan kanssa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys.
Lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä opiskelijahuollossa sekä nuorten ja aikuisten parissa. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Ammatillisen koulutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista ja yleisimpien työvälineohjelmien käyttötaitoa. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja joustavuutta.

Lisätiedot ja hakemukset 16.9.2022 klo 12 mennessä kuntarekry.fi -palvelussa.

Lue lisää ja hae Kuntarekry.fi -palvelussa.