selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme puhtaanapidon ja keittiötyön vuorotteluvapaan sijaista

Hakuaika on päättynyt.

Puhtaanapidon ja keittiötyön vuorotteluvapaan sijainen

Haemme yhdistelmätyöntekijää puhtaanapidon ja keittiötyön tehtäviin vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 29.7. – 5.11.2024. Vuorotteluvapaan sijaisuuden aikana selviää mahdollisuus työsopimuksen jatkoon.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, joustava, erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva ja ajoittaista kiirettä sietävä reipas tekijä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös oppimishaluista asennetta, organisointikykyä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvaa, siivousalan koulutusta, kuten esimerkiksi puhtaus- ja kiinteistöalan perus- tai ammattitutkintoa. Eduksi luetaan keittiöalan tutkinto sekä soveltuva työkokemus alalta.

Eduksi katsotaan myös valmius opiskelijoiden ohjaamiseen. Edellytämme voimassa olevaa b-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Yhdistelmätyöntekijä toimii Poken Äänekosken Piilolan ja Opinahjon yksiköissä.

Viikkotyöaika on 38,15 h/vk. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat KVTESin mukaiset.

Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän henkilön rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee myös toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Hakijan pitää täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.

Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena, seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

1) Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
tai
2) Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta 5.6. klo 16 mennessä.

Lisätietoja antaa

Siivoustyönohjaaja Marjo Tervo
p. 040 7368 911
marjo.tervo(at)poke.fi