selaa koulutuksia
Uutiset

Haemme rakennusalan tuntiopettajaa

Rakennusalan tuntiopettaja

Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä hakee rakennusalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Rakennusalan opettaja vastaa ammatillisten tutkinnon osien opetuksesta, työpaikalla tapahtuvan koulutuksen ja ammattiosaamisen näyttöjen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Opetustoiminta tapahtuu pääosin Poken Laukaan yksikössä ja tarvittaessa myös Äänekoskella.

Edellytämme hakijalta hyviä rakennusalan opetus- ja ohjaustaitoja, tiimityötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Työyhteisössä toimiminen vaatii yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme hakijalta kokemusta pientalorakentamisesta, vastaavana työnjohtajana tai rakennuttajana toimimisesta. Arvostamme kädentaitoja sekä teknistä osaamista pientalo- ja korjausrakentamisen eri osa-alueilta. Katsomme eduksi myös työtehtävään soveltuvia tietoteknisiä taitoja, joita tarvitaan mm. verkko-opetuksen hyödyntämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista (986/1998) 13 §.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on kuitenkin mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävän aloittamisesta.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi ja cv kuntarekry.fi -palvelussa 5.5. klo 13 mennessä!