selaa koulutuksia
Uutiset

Kokkipiskelijat ja ABC Viitasaaren henkilökunta kävivät kokkisodan

ABC Viitasaaren henkilökunta halusi tutustua Poken Viitasaaren kokkiopiskelijoihin ja he ideoivat yhteisen kokkisota-tapahtuman, jossa joukkueet saavat samat raaka-aineet ja niistä valmistetaan alku-, pää- ja jälkiruoka. Ajatuksena oli tulla tutuiksi ja kertoa tekemisen lomassa myös kokin työstä ABC:llä.

Tiistaina Poken Viitasaaren yksikön opetuskeittiössä oli jännitystä ilmassa. ABC:lta kisaan osallistuivat liikennemyymäläpäällikkö Kirsti Partti, apulaisliikennemyymäläpäällikkö Sari Mäkelä ja keittiövastaava Juha Pollari. Opiskelijoita oli mukana yhdeksän. Opettajat olivat hankkineet raaka-aineet. Muodostettiin kolme joukkuetta, joissa jokaisessa oli yksi ABC:n työntekijä ja kolme opiskelijaa. Aikaa oli tunti.

Valmiit annokset olivat huippuravintolatasoa ja tuomareilla oli vaikeaa valita voittaja. Voittajajoukkueeksi valikoitui lopulta Juhan joukkue.

Alla kuvia sekä video valmiista aterioista.

Näistä raaka-aineista joukkueiden piti valmistaa kolmen ruokalajin ateria.
Kokkisodan voittajajoukkueessa kisasivat ABC:n keittiövastaava Juha Pollari ja kokkiopiskelijoista Susanna Karhunen (vas.), Ida Rauhala ja Anne-Lise Paananen.