selaa koulutuksia
Uutiset

Opiskelijoiden koronarokotukset alkavat Äänekoskella, Laukaassa ja Saarijärvellä

Opiskelijoiden ja henkilökunnan koronarokotukset järjestetään Pokella Äänekoskella, Laukaassa ja Saarijärvellä elo-syyskuussa. Äänekoskella Piilolan kampuksella rokotuspäivä on torstaina 19. elokuuta ja Opinahjon kampuksella torstaina 2. syyskuuta. Tällöin annetaan vain ensimmäinen rokotus eli jos sen on jo saanut aiemmin, on toiseen rokotukseen mentävä terveyskeskuksesta annetun aikataulun mukaan. Niille, jotka ottavat ensimmäisen rokotuksen Poken rokotuspäivissä, järjestetään tehosterokotuspäivät koululla marraskuussa.

Rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta koulupäivän aikana kello 9-15.30 kummallakin kampuksella liikuntasalissa. Rokotukseen voivat mennä myös Äänekoskella opiskelevat ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat.

Laukaassa Poken opiskelijat voivat mennä rokotukseen ilman ajanvarausta koulupäivän aikana Sydän-Laukaan koululla 17., 18., 24., 27.8. ja 2.9. kello 9-14.30. Myös Laukaassa annetaan tehosterokote marraskuussa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin.

Saarijärvellä kouluterveydenhoito tarjoaa mahdollisuuden koronarokotteen ottamiseen keskiviikkona 25.8., jolloin annetaan ensimmäinen tai  toinen koronarokote (tehosterokote), jos ensimmäisestä rokotteesta on aikaa vähintään 8 viikkoa. Rokotukseen voivat mennä sekä opiskelijat että henkilökunta. Rokotukset annetaan terveydenhoitajan huoneessa B-talon toisessa kerroksessa klo 10 – 14.

Opiskelijat saavat tarkemmat ohjeet päivän kulusta Wilma-viestillä.

 

Lisätietoja: koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (Opinahjo), p. 040 358 6560

koulutusjohtaja Hannu Pönkä, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (Piilola), p. 040 054 9288