selaa koulutuksia
Uutiset

Tarvaala sai kestävän kehityksen sertifikaatin

Kestävän kehityksen toiminnan sertifioinnin auditointitilaisuus maanantaina 20.12.

Pokella Saarijärven yksikössä Tarvaalassa oli virallinen kestävän kehityksen toiminnan sertifioinnin auditointitilaisuus maanantaina 20.12.  Auditoijana oli OKKA-säätiön auditoija Kaisa Karjalainen.

Pokella on tehty itsearviointia sekä valmisteltua kestävän kehityksen toimintasuunnitelmaa. Auditointikeskustelussa käytiin läpi paljon asioita ja se antoi auditoijalle täydentävää kuvaa toiminnasta. Auditointiin liittyi myös kierros oppimisympäristöissä, kuten navetassa, eläintiloissa ja Forestorissa, joissa havainnoitiin kuinka kestävän kehityksen asioita on käytännössä hoidettu. Auditoija Kaisa Karjalainen tapasi myös opiskelijaedustajia.

Yhteenvetomietinnän aikana Saarijärven Tarvaalan väki odotteli jännittyneenä, mutta loppukuulemistilaisuuden myötä Karjalainen kertoi, että hän esittää Poken Saarijärven yksikölle sertifikaattia. Työtä on tehty paljon. Toimintasuunnitelma tähtää tulevaisuuteen. Yksi tavoite on kestävän kehityksen vahvistaminen koko oppilaitoksessa.

Aiemmat sertifikaatit

Poken luonnonvara-alalle Saarijärven Tarvaalassa on jo myönnetty OKKA-säätiön ympäristösertifikaatti vuonna 2009 ja kestävän kehityksen sertifikaatti vuonna 2011. 

Kestävän kehityksen työryhmä kokoontuu säännöllisesti ja kehittää kestävän kehityksen toteutumista Pokella. Työryhmää koordinoi luonto- ja ympäristöalan lehtori Tarja Hyötyläinen.

Lue lisää Kestävästä kehityksestä Pokella.

Lue lisää kestävän kehityksen sertifioinnista koulujaympäristö.fi -sivuilta.

Auditointikierros Poken Forestori-hallissa.

 

Auditointi päätöksessä
Auditoija Kaisa Karjalainen OKKA-säätiöltä ja luonto- ja ympäristöalan lehtori Tarja Hyötyläinen Pokelta.

 

 

Sertifikaatit aiemmilta vuosilta
Aiemmat sertifikaatit Poken Saarijärven yksikön päärakennuksen aulassa.